17.9.12

«Ντροπή» για το Αθλητικό της ΕΡΤ η ενδεχόμενη τοποθέτηση Σεβαστιάδη...


Λέγεται ότι στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ θα επιχειρηθεί από ορισμένα μέλη να περάσει ως συντονιστής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ – μέθοδος της ΝΔ και στη προηγούμενη διακυβέρνηση – ο δημοσιογράφος Μενέλαος Σεβαστιάδης. Σύμφωνα με... τους «διαδρομιστές» της Αγίας Παρασκευής, «αποτελεί τη μεγαλύτερη προσβολή των αθλητικών της ΕΡΑ αφού το μόνο προσόν του παιδιού είναι η σχέση του με τον Σαμαρά και τον Μουρούτη». Ο εν λόγω δημοσιογράφος τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στο χώρο των εφημερίδων και η ΝΔ θέλει να τον βάλει συντονιστή αφού προϊστάμενος δεν δικαιούται!

Ως εκ τούτου το… κόλπο προβλέπει, προϊστάμενος κάποιος που να μπορεί να υπογράφει, δηλαδή, μια «νόμιμη γλάστρα» και ο Μ. Σεβαστιάδης να διοικεί!

Έξαλλοι στην Αγία Παρασκευή, μιλούν για «Απίθανα και Νεοδημοκρατικά κόλπα… που συνιστούν τη μεγαλύτερη ντροπή των τελευταίων ετών στην κρατική ραδιοφωνία»!

Το… κόλπο, λένε οι ερτατζήδες έχει ξαναγίνει το 2004 με συντονιστή τον Αρη Νικολάκη που κατέβηκε από Θεσσαλονίκη ως κουμπάρος του Κώστα Βερνίκου που είχε τη θέση συντονιστή στην τηλεόραση. Ο Νικολάκης μάλιστα τότε διέδιδε πως ήταν συμμαθητής του Κώστα Καραμανλή! Τη «νόμιμη γλάστρα» (εκείνο τον καιρό) την έκανε ως προϊστάμενος ο Παναγιωτόπουλος. Με άλλα λόγια τότε οι κουμπάροι ήταν οι συντονιστές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο και οι προϊστάμενοι ήταν μόνο για τις υπογραφές!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: