25.9.12

Παναγιωτακόπουλος: Συνεργός στο έγκλημα το ΠΑΣΟΚ ...

Σφοδρή επίθεση κατά κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ, εξαπολύει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος,
με αφορμή τη λήψη των μέτρων για την εξοικονόμηση των 11,5 δισ.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι «οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ διαγράφονται καθώς... αποδεικνύεται για άλλη μια φορά την τελευταία τριετία κατώτερο των περιστάσεων, επιβεβαιώνοντας την απόσταση που το χωρίζει πλέον από το λαό.»

Και στη συνέχεια τονίζει, μεταξύ άλλων:

«Η κοινωνία διαλύεται οριστικά και μαζί της κάθε ελπίδα επιβίωσης ενός λαού που πληρώνει χωρίς να φταίει, την ανικανότητα των Κυβερνόντων και τα πολιτικά εγκλήματα ολίγων που μεταμφιέστηκαν σε «σωτήρες» του.

Τώρα όμως που οι μάσκες πέφτουν αποκαλύπτεται σε όλη της την έκταση η αποκρουστική όψη της νεοσυντήρησης.

Αποκαλύπτεται η εξαφάνιση κάθε ίχνους κοινωνικής ευαισθησίας, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς.

Οι ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι του οικονομικού επιτελείου οδηγούν σε ανθρωποθυσία χιλιάδες Ελληνες πολίτες, γνωρίζοντας ότι το αίμα που ζητά η Τρόικα δεν θα είναι το τελευταίο. Ικανοποιούν κάθε απαίτηση προτείνοντας μέχρι και ρήτρες νέων περικοπών αν δεν πετύχουν τα προτεινόμενα μέτρα. Υπογράφουν από τώρα την πλήρη μετατροπή της χώρας σε παρία της Ευρώπης!

Φτώχεια, ανεργία, ύφεση και εξάρτηση είναι το μέλλον της χώρας, με την υπογραφή όσων ψηφίσουν στη Βουλή τα νέα μέτρα.

Οι ευθύνες κατανέμονται αναλογικά. Πέρα από φραστικές διαφωνίες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, η συνευθύνη χαρακτηρίζει όσους χέρι - χέρι συνυπογράψουν τη θανατική καταδίκη του λαού μας.

Είναι δεδομένη η πλήρης διαφωνία μου με τα μέτρα που προτείνονται από τους κυβερνητικούς εταίρους.

Είναι δεδομένη η πλήρης διαφωνία μου με τη στάση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, που φαίνεται να αποδέχεται το ρόλο του συνεργού στο έγκλημα που ετοιμάζεται. Για το ΠΑΣΟΚ αυτή η επιλογή είναι επιλογή προσβλητική για την ιστορία του και την προσφορά του σε αυτόν τον τόπο.

Είναι επιλογή μιας ακόμα ρήξης με το προοδευτικό του παρελθόν. Είναι επιλογή μετατροπής του σε ένα αντιλαϊκό - νεοσυντηρητικό πολιτικό σχηματισμό, που στέκεται απέναντι στην κοινωνία, που ασπάζεται πολιτικές εχθρικές με τα στοιχειώδη δικαιώματα όσων το στήριξαν.

Ίσως να είναι το κύκνειο άσμα της αυτοκαταστροφικής του πορείας.

Είναι προφανές ότι η συμμετοχή σε αυτή την αυτοκαταστροφική και αντιλαϊκή επιλογή επαναπροσδιορίζει τη στάση κάθε εναπομείναντος προοδευτικού μέλους του.

Όσοι αποφάσισαν να ταυτίσουν το ΠΑΣΟΚ με την καταστροφή της χώρας ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Όσοι αποφάσισαν να ταυτίσουν το ΠΑΣΟΚ με τη συντήρηση ας δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Όσοι ανιστόρητα υποκύψουν στις διαθέσεις των Τροικανών για ακόμη μία φορά ας ετοιμαστούν να εισπράξουν τη δίκαιη οργή της κοινωνίας.

Καλώ τους συντρόφους, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος σε εγρήγορση, σε συστράτευση και σε αγώνα ενάντια στα διαλυτικά για την κοινωνία μέτρα.

Τους καλώ να υπερασπιστούμε τις αρχές μας και την ιστορία μας.

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται που οδηγούν τη χώρα και την παράταξη θα αντιμετωπίσουν την αμείλικτη κρίση της ιστορίας.

Ο ελληνικός λαός έχει και μνήμη και κρίση.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: