30.9.12

Αμύθητη περιουσία άφησε ο αυτόχειρας εφοπλιστής...

Το έλεγε συχνά τους τελευταίους μήνες. Σχεδίαζε τον τρόπο που θα βάλει τέλος στη ζωή του. Απογοητευμένος από τους ανθρώπους , είχε αφήσει στην άκρη τη χλιδή και τα χρήματα και... ζούσε μόνος του μέσα σε νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Αθήνας.

Ο 55χρονος, γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, με τεράστια περιουσία, τις τελευταίες ημέρες είχε εξαφανιστεί αλλά κανενός το μυαλό δεν πήγε στο κακό. Εκείνος όμως έβαλε σε εφαρμογή το μοιραίο σχέδιο του.

Κλείστηκε στο δωμάτιο του σπιτιού και άρχισε να κόβει σε λωρίδες, χαρτονομίσματα του ευρώ, δολάρια, ακόμα και λίρες Αγγλίας. Στις 500.000 υπολογίζεται η αξία τους.

Και αφού τα κατέστρεψε όλα κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι του και πάτησε την σκανδάλη. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 55χρονος εφοπλιστής άφησε πίσω του μια μεγάλη περιουσία. Είχε στην κατοχή του ακίνητα φιλέτα στην Αθήνα αλλά και σε νησί των Σποράδων ενώ εισέπραττε κάθε μήνα τα ενοίκια. Μάλιστα κανείς δεν γνωρίζει πόσες ήταν οι καταθέσεις του σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού .
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: