4.9.12

Κατέθεσε στους οικονομικούς εισαγγελείς ο Γερ. Αρσένης ...


Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Γεράσιμου Αρσένη ενώπιον των Οικονομικών Εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη για την υπόθεση των καταγγελιών του πρώην εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη περί ... καταδικασμένου» οικονομικού προγράμματος που εφαρμόστηκε για την κρίση στην Ελλάδα.
Μόνο σε ιδιωτικό επίπεδο είχε μεταφέρει ο Π. Ρουμελιώτης τους προβληματισμούς του στον Γ. Αρσένη, όπως είπε ο πρώην υπουργός καταθέτοντας στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα της ενημέρωσης ή όχι της κυβέρνησης εκ μέρους του κ. Ρουμελιώτη περί της επιτυχίας του εφαρμοζόμενου προγράμματος απάντησε ότι το θέμα είναι θεσμικό και ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να παρέμβει αλλά συμπλήρωσε πως «όταν με ρωτούσαν τις απόψεις μου τις μετέφερα».

«Όλο αυτόν τον καιρό η χώρα μας έχει παγιδευτεί σε ένα τεράστιο μηχανισμό που τρώει τις σάρκες μας και καταβροχθίζει τις καλύτερες ελπίδες, τα οράματα του λαού και παράγει απελπισία και οργή. Πρέπει να βγούμε από αυτήν την τρύπα, πρέπει να προτάξουμε και να εφαρμόσουμε ένα εθνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της παραγωγής με κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωνική συνοχή», δήλωσε ο κ. Αρσένης.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: