6.9.12

H παπαδιά σχεδίαζε το έγκλημα για χρόνια (BINTEO)...


Νέες αποκαλύψεις για τα σχέδια και τη δράση της διαβολικής γυναίκας, που όπως φαίνεται σχεδίαζε την εξόντωση του άντρας της εδώ και χρόνια. Ήθελε με κάθε τρόπο να ... της μείνει η περιουσία του, για να κάνει τη ζωή της και γι'αυτό απέφευγε... όπως ο διάολος το λιβάνι, το διαζύγιο. Όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια του ρεπορτάζ ο άτυχος κληρικός και σύζυγός της, δεν είχε ιδέα για τις σκέψεις που έκανε, ούτε φυσικά μπορούσε να υποψιαστεί τους εραστές της.
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια. Ο άτυχος ιερέας πήγαινε στις φυλακές της Άμφισσας και εξομολογούσε κρατούμενους. Εκεί γνώρισε και έναν βαρυποινίτη, που είχε σκοτώσει τον πατέρα του! Με τον καιρό ανέπτυξε φιλική σχέση μαζί του και είναι χαρακτηριστικό, πως ο κρατούμενος στις 5ήμερες άδειες που έπαιρνε, πήγαινε από το σπίτι του ανυποψίαστου ιερέα.

Σε μία από τις επισκέψεις, γνώρισε και την παπαδιά. Η 43χρονη πλέον γυναίκα, ανέπτυξε ερωτική σχέση με τον βαρυποινίτη που έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι, χωρίς να μπορούν να υποψιαστούν το παραμικρό ούτε τα παιδιά, ούτε ο ίδιος ο ιερέας.

Η διαβολική παπαδιά αποκάλυψε στον βαρυποινίτη εραστή της, το σχέδιο δολοφονίας του άντρα της και του ζήτησε βοήθεια. Εκείνος αρνήθηκε, αφού όπως της είπε τον συμπαθούσε και δεν ήθελε να ''φορτωθεί'' ακόμα μία δολοφονία. Όσες φορές και αν του ζήτησε συνεργασία η παπαδιά, ο ισοβίτης ήταν αμετάπειστος.

''Κλαίει και λέει πως ο παππούλης ήταν καλός άνθρωπος''

Ο δικηγόρος του 41χρονου, Αναστάσιος Τσάτας τόνισε ότι ο πελάτης του είναι συντετριμένος από τη δολοφονία και πιστεύει ότι είναι θύμα της παπαδιάς, που τον χρησιμοποίησε. ''Κλαίει και συνέχεια λέει πως ο παππούλης ήταν καλός άνθρωπος''.

Ο δικηγόρος του 41χρονου αποκάλυψε πως ο πελάτης του θα ζητήσει ψυχιατρική εξέταση, αφού εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όπως είπε ο 41χρονος είχε πάρει απολυτήριο ''Ι-5'' από το στρατό για το λόγο αυτό.

Επιπλέον θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο ιερέας δεν πέθανε από τους πυροβολισμούς του πελάτη του, αλλά από χτύπημα που δέχθηκε στη συνέχεια στο κεφάλι του, πιθανότατα από την παπαδια.


πηγη apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: