15.9.12

H Ντέμι Μουρ και ο πατρινός επιχειρηματίας ...


Ο Πατρινής καταγωγής επιχειρηματίας Ανδρέας Στέγγος φιλοξένησε στο σκάφος του την διάσημη ηθοποιό Ντέμι Μουρ και μαζί αλώνισαν το Ιόνιο κι έκαναν παραλιακό πάρτι «υπό το σεληνόφως». Η... σταρ κάνει διακοπές στη χώρα μας και μετά τη Μύκονο βρέθηκε για αρκετές μέρες στην Κεφαλονιά, η οποία βέβαια αναστατώθηκε στο άκουσμα της άφιξης της φρεσκοχωρισμένης ηθοποιού.

Η Τασία της πασίγνωστης ψαροταβέρνας στο Φισκάρδο δήλωσε πως πρόφερε στην ηθοποιό ψητό και βραστό ψάρι, πράσινη σαλάτα και χυμό πορτοκάλι, όπως γράφει σήμερα η "Πελοπόννησος". Ανέφερε μάλιστα πως το κινητό της χαμογελαστής και αμακιγιάριστης σταρ χτυπούσε με το άσμα του Αντώνη Ρέμου «Εσπασε η νύχτα δυο κομμάτια» και τη φωτογραφία του τραγουδιστή από το τελευταίο άλμπουμ του. Η σχέση της Ντέμι με το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου ξεκίνησε στο Μαιάμι όπου λόγω κοντινών κατοικιών ξεκίνησαν να συνδέονται φιλικά. Μάλιστα, τον περασμένο χειμώνα η οικογένεια Στέγγου είχε υποδεχθεί και τον πρώην σύζυγο της σταρ, Αστον Κούτσερ στην Αράχοβα.

Σύμφωνα πάντως με το T Life, η Ντέμι Μουρ έχει επιστρέψει στην Αθήνα και μένει στην έπαυλη του φιλικού της ζεύγους στη Βούλα. Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα, μαζί με την υπέρκομψη Αθανασία Στέγγου ψώνισε καλλυντικά στο Hondos Centre ενώ πριν αναχωρήσει θέλησε να επισκεφθεί την Ακρόπολη. Θυμίζουμε πως η οικογένεια Στέγγου των κατασκευαστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων διατηρούσε σπίτι στα Αραχωβίτικα όπου είχαν γίνει αξέχαστα πάρτι στα τέλη '80 και αρχές '90 ενώ πολλοί Πατρινοί συνδέονται ακόμα με τον Ανδρέα Στέγγο και τις αδελφές του Χρύσα και Μαριάννα που ζουν πλέον μόνιμα στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: