5.9.12

H παπαδιά δεν είχε τον Θεό της...


Αποφάσισε να τον σκοτώσει, γιατί την χτυπούσε!...
Αμετανοητη εμφανιζεται να είναι η παπαδιά που ήταν η ηθική αυτουργός της άγριας δολοφονίας του συζύγου της, του 52χρονου ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα! Η 43χρονη γυναίκα η οποία κρατείται από χθες έχει... εκπλήξει τους πάντες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, καθώς παρά το γεγονός ότι το σατανικό σχέδιο της να οπλίσει το χέρι του 41χρονου εραστή της και να σκοτώσει τον ιερέα σύζυγό της αποκαλύφθηκε σχεδόν αμέσως, εκείνη δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για τίποτε. Ισχυρίζεται δε ότι αποφάσισε να τον σκοτώσει επειδή ο σύζυγός της τη χτύπαγε και την κακοποιούσε.

Από την πλευρά του, ο εραστής της σατανικής γυναίκας που είναι και ο δράστης του φονικού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα έχουν συμβεί.

Πληροφορίες λένε πως η 43χρονη είχε γνωρίσει τον 41χρονο από έναν κοινό τους φίλο και συγχωριανό του, πριν μερικούς μήνες. Έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση πάθους, όπου η 43χρονη φέρεται να μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της, στο 41χρονο συνεργό της στη δολοφονία. Η παπαδιά φέρεται να υποστήριξε πως στο διάστημα της παράνομης αυτής σχέσης, ακούγοντας τα προβλήματα ο 41χρονος την πίεζε να φέρει τον ιερέα στην περιοχή για να τον σκοτώσει.

Το αντίθετο φέρεται να ισχυρίζεται ο 41χρονος βάζοντας την παπαδιά στο ρόλο του ανθρώπου που ήθελε να σκοτώσει τον 52χρονο ιερέα, για να απαλλαγή από την πίεση και τα προβλήματα ενός αποτυχημένου γάμου, με «θύματα» τρία παιδιά που σύμφωνα με πληροφορίες βίωναν τα όσα συνέβαιναν πίσω από τους τοίχους του σπιτιού τους στην ορεινή Φωκίδα. Ο στόχος του παράνομου ζευγαριού ήταν να ζήσει τον έρωτά του ελεύθερο. Ο ιερέας φαίνεται να γνώριζε καλά τα αίτια της κακής πορείας του γάμου του και αντιδρούσε στα όσα αντιλαμβανόταν. Σίγουρα όμως δεν περίμενε πως θα έπεφτε νεκρός από το όπλο του εραστή, μετά από ένα σατανικά σχεδιασμένο, αλλά πρόχειρο όπως αποδείχθηκε στην εκτέλεση, σενάριο.

Η παπαδιά φέρεται να είχε ενημερώσει για την έλευσή της μαζί με τον σύζυγό της στην Ηλεία, τον 41χρονο. Είχε προσχεδιαστεί και ο χρόνος και το δρομολόγιο ώστε να μπορεί ο δράστης να σκοτώσει και να κρυφτεί σε γνώριμα για αυτόν μέρη. Έτσι το πρωί της Δευτέρας του είχε τηλεφωνήσει σε ανύποπτη στιγμή για να πει την πορεία τους, ενώ σε δεύτερη επικοινωνία ενημέρωσε τον 41χρονο να περιμένει στο χώρο που έγινε το φονικό, την ώρα που ο 52χρονος ιερέας και η παπαδιά έφευγαν από την Αρχαία Ολυμπία όπου είχαν μεταβεί νωρίτερα.

Το αυτοκίνητο, το γκρι Fiat Punto, το οδηγούσε η παπαδιά, έτσι με το πρόσχημα της φυσικής ανάγκης ήταν εύκολο να το κατευθύνει στο συγκεκριμένο χώρο που ο 41χρονος περίμενε. Μόλις κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ενώ απομακρύνθηκε η παπαδιά, ο δράστης που ήταν κρυμμένος πίσω από τα πεύκα και από απόσταση τριών μέτρων πυροβόλησε τον ιερέα πισώπλατα. Ο ιερέας έπεσε νεκρός ακαριαία. Άλλωστε η βολή με κυνηγετικό όπλο και φυσίγγι «δωδεκάβολο» (ή «εννιάβολο» κατά μια άλλη εκτίμηση) που χρησιμοποιούν σε κυνήγι αγριογούρουνου δεν άφηνε κανένα περιθώριο…

Ο δράστης με ψυχραιμία έφυγε από το σημείο περπατώντας, καλύπτοντας μια απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων προς το χωριό του τους Κρουνούς. Στη διαδρομή πέταξε το όπλο σε μια λαγκαδιά, σημείο το οποίο υπόδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας χθες. Συνέχισε για το χωριό με τη μοτοσικλέτα του. Η παπαδιά, επέστρεψε μετά τον πυροβολισμό στο αυτοκίνητο και η συνέχεια από εκεί και ύστερα είναι λίγο πολύ γνωστή, υποστηρίζοντας έπειτα στους αστυνομικούς τα περί ληστείας με δύο δράστες σε μοτοσικλέτα και δύο πυροβολισμούς...

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις επίμονες ερωτήσεις και ενώ η παπαδιά βρισκόταν «σοκαρισμένη» στο νοσοκομείο της Κρέστενας. Τόσο ο διοικητής της Ασφάλειας Παναγιώτης Ηλιόπουλος όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Δημήτρης Αλεξόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής στο Επιτελείο Διονύσης Τόκας μαζί με άλλους αστυνομικούς θέλησαν να αποσπάσουν όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Τα όσα όμως περιέγραψε η 43χρονη κίνησαν την περιέργεια και σιγά – σιγά ήρθαν και οι πρώτες αντιφάσεις. Στην πορεία για να θολώσει τα νερά, δήλωνε στους αστυνομικούς πως ο ιερέας δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα κλίμα κακών σχέσεων του θύματος στη Φωκίδα. Κάτι που έπεφτε στο κενό, καθώς δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται από τα παιδιά της οικογένειας με τα οποία μίλησαν οι αστυνομικοί. Ενώ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου εξέταζαν πολλαπλά τα στοιχεία, πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης η 43χρονη φέρεται να μίλησε για τη σχέση με τον 41χρονο και σιγά – σιγά ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης. Ο φερόμενος ως εκτελεστής εντοπίστηκε το πρωί και προσήχθη στην Ασφάλεια. Νωρίς το μεσημέρι φέρεται να μίλησε και αυτός στους αστυνομικούς για το ότι είχε συμβεί. Λίγο μετά τις τρεις οδήγησε το διοικητή και τους άνδρες της Ασφάλειας στο σημείο που είχε πετάξει το όπλο μετά το φονικό και στη συνέχεια έγινε μια άτυπη αναπαράσταση στο σημείο του εγκλήματος.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αποτελεί με πολύ μεγάλη επιτυχία για την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, το διοικητή Παναγιώτη Ηλιόπολου και τους συνεργάτες του, ενώ αντανακλά στο σύνολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Πηγή Ηλεία Live

Πηγή patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: