17.9.12

Μια Offshore στο διαγωνισμό της Δωδώνης!...


Από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα κριθεί η τύχη του διαγωνισμού πώλησης της Ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη», μετά την εμπλοκή που σημειώθηκε, γράφει το...
κυριακάτικο Βήμα το οποίο αποκαλύπτει ότι πίσω από την εταιρεία SIMOS FOODS κρύβεται μια μυστηριώδης εταιρεία Off Shore η οποία εδρεύει στις παρθένες νήσους και δεν προκύπτει από πουθενά ότι ασχολείται με τα γάλατα...

Το δημοσίευμα έχει ως εξής: «Με κομμένη την ανάσα» περιμένουν οι κτηνοτρόφοι, οι συνεταιριστές, οι ανταγωνιστές και η γιαννιώτικη κοινωνία εν γένει τον πλειοδότη του διαγωνισμού για την απόκτηση της μεγαλύτερης τυροκομικής επιχείρησης στην ελληνική αγορά, της Δωδώνης.

Το θέμα βρίσκεται βεβαίως εδώ και αρκετές ημέρες στο γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αλλά σίγουρα θα είναι το τελευταίο θέμα με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί σ΄αυτή τη συγκυρία.

Ωστόσο καινούργια στοιχεία έρχονται στο φως για την περίεργη ταυτότητα των ρώσων επενδυτών, οι οποίοι μαζί με τη Simos Foods ΑΕ διεκδικούν την εταιρεία. Η SI Capital Partners Limited, η οποία στο κοινοπρακτικό σχήμα για την εξαγορά κατέχει το 90%, είναι εταιρεία με έδρα τις βρετανικές Παρθένους Νήσους και φαίνεται να είναι θυγατρική της εταιρείας Strategic Initiatives LLP, η οποία έχει έδρα την Αγγλία και είναι εταιρεία επενδυτική. Κοινό πρόσωπο και στις δύο είναι η κυρία Ελενα Λόκτεβα. Δεν φαίνεται όμως να έχει καμία σχέση με τον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Πάντως σε λίγες ημέρες θα λυθούν οι απορίες όλων...»
thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: