14.9.12

To BINTEO από την τραγωδία με το τουριστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη...














Οι διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία για τέσσερις Ρώσους τουρίστες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν και που κατευθυνόταν από τη Χαλκιδική στο... αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, βγήκε εκτός πορείας λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής, από τους 50 επιβαίνοντες (48 τουρίστες, ένας οδηγός και ένας συνοδηγός), τέσσερις έχασαν τη ζωή τους, ενώ υπάρχουν και 30 τραυματίες. Από αυτούς τέσσερις νοσηλεύονται σε βαριά κατάσταση, χωρίς, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους. Δύο άτομα υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με τη μία περίπτωση να είναι σοβαρότερη, με πολλαπλά κατάγματα κι άλλα τραύματα.

Όλοι οι διασωθέντες έχουν απεγκλωβιστεί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το τροχαίο συνέβη στο 22χλμ. Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής,στην περιοχή Καρδία, ένα σημείο όπου πολύ συχνά συμβαίνουν ατυχήματα.

H κυκλοφορία στην εθνική οδό Νέων Μουδανιών -Θεσσαλονίκης, που είχε κλείσει νωρίτερα, διεξάγεται πλέον κανονικά.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: