2.10.12

Οι σκέψεις του Ζαρντίμ για την 11άδα...



Το δυσκολότερο τεστ της φετινής σεζόν καλείται να "λύσει" ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Οι Πειραιώτες κατεβαίνουν στο... χορτάρι του "Emirates" με πάνω-κάτω τα ίδια δεδομένα όπως και πέρυσι, όπου ναι μεν έχασαν με 2-1, αλλά πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας παράλληλα χάσει στην πρεμιέρα εντός έδρας από τη Μαρσέιγ (φέτος ήταν η Σάλκε).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα και να μπορέσει να αιφνιδιάσει τον Αρσέν Βενγκέρ, αν και θα υπάρχουν απουσίες όπως του Τοροσίδη και του Τζιμπούρ, παικτών δηλαδή που ξεκινούν βασικοί.

Για την θέση του τερματοφύλακα, αν ισχύει το σκεπτικό που έχει αναλύσει εις διπλούν ο Πορτογάλος, θα ξεκινήσει ο Μέγιερι, όμως είπε ότι μπορεί και να αλλάξει άποψη, άρα ας μην αποκλείουμε τίποτα.

Στην άμυνα, ο Χολέβας θα ξεκινήσει αριστερά, στο κέντρο της άμυνας οι Κοντρέρας και Μανωλάς, ενώ δεξιά πιθανότατα θα δούμε τον Μοδέστο, αλλά ας μην αποκλείουμε να πέσει στα... βαθιά ο Ντιακιτέ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Στον άξονα ο Μανιάτης με τον Σιόβα προβάλουν ως φαβορί για να ξεκινήσουν μαζί, μπροστά τους ο Ιμπαγάσα, ενώ στις πτέρυγες ο Αμπντούν στα δεξιά (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του), ο Φουστέρ στα αριστερά ή ο Μασάντο, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια, περισσότερα θα μπορέσουν να ειπωθούν μετά την προπόνηση της Τρίτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί επί αγγλικού εδάφους και λογικά ο Ζαρντίμ θα θελήσει να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στους "κανονιέρηδες".

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: