21.10.12

Το δείπνο των 12...


Με επίκεντρο τον Στουρνάρα. Τα ονόματά τους...

Στην ιστορική ταβέρνα Καραβίτης στο Παγκράτι έφαγαν πρόσφατα 12 βουλευτές της ΝΔ, νεοεκλεγέντες, οι οποίοι τα έβαλαν με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Πρόκειται για τους...

βουλευτές Γιάννη Κεφαλογιάννη, Γιάννη Καράμπελα, Μάξιμο Σενετάκη, Διονύση Σταμενίτη, Χρήστο Κέλλα, Μόνο Κόνσολα, Απόστολο Βεσυρόπουλο, Αννα Καραμανλή, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Ελένη Μακρή και Μαρία Αντωνίου.

Οι εν λόγω βουλευτές βρίσκονται σχεδόν κάθε εβδομάδα, συντονίζουν τη δράση τους με την κατάθεση κοινών ερωτήσεων και συζητούν τα βασικά θέματα της επικαιρότητας ενώ βασική τους αρχή είναι ότι θα είναι αμείλικτοι με τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαφθορά.

Σε μια από τις πρόσφατες συναντήσεις τους με αφορμή τα γενέθλια του βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Καράμπελα, όπως γράφει η Realnews, οι βουλευτές τα έβαλαν με τον Γιάννη Στουρνάρα. Τον θεωρούν υπεύθυνο για την άσχημη τροπή που πήραν οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και εκτιμούν ότι δεν πρόβαλε σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι των δανειστών να βάζουν νέα μέτρα στο τραπέζι. Επίσης βλέπουν ως αρνητικό το γεγονός ότι δεν προέρχεται από τον χώρο της ΝΔ και ότι είναι τεχνοκράτης.


parapoliika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: