22.10.12

Έκανε βρόχο από το καλώδιο του ψυγείου 42χρονος στο Βόλο...

www.magnesianews.gr
Κρεμασμένος στο σπίτι που διέμενε, βρέθηκε, στις 11 σήμερα το πρωί, ένας 42χρονος, Βολιώτης, που, για άγνωστους λόγους, πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του, με καλώδιο από την πόρτα του μπάνιου, δώματος που είχε νοικιάσει τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με...
διασταυρωμένες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε κρεμασμένος στο δώμα πολυκατοικίας, επί των οδών Αναλήψεως - Κουντουριώτου, στο Βόλο, ενώ δεν άφησε σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημά του.

Όπως έγινε γνωστό από μαρτυρίες, ο 42χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και, πριν την αυτοκτονία, μιλούσε με το κινητό του τηλέφωνο στην αδελφή του, που μένει εκτός Βόλου. Κάποια στιγμή, άρχισε να της λέει φράσεις χωρίς νόημα και η αδελφή του ξεκίνησε να έρθει στο Βόλο, προκειμένου να τον πάει στον ψυχίατρο.

Ξαφνικά, ο 42χρονος, φέρεται ότι άφησε το κινητό του τηλέφωνο στο ψυγείο και αρχικά, έκανε μια αποτυχημένη απόπειρα στο κρεβάτι με τη χρήση καλωδίου. Φαίνεται όπως ότι δεν τα κατάφερε και, στη συνέχεια, αφού ξήλωσε το καλώδιο του ψυγείου, το ένωσε με ένα άλλο καλώδιο και μπήγε στο μπάνιο, όπου «σφήνωσε» στο φις της πρίζας στο πάνω μέρος από το άνοιγμα της πόρτας, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε βρόγχο.

Στη συνέχεια ο άτυχος 42χρονος, που παλιότερα εργαζόταν ως συμβασιούχος, στο Δήμο Βόλου και ήταν άνεργος, αφού η σύμβαση δεν ανανεώθηκε, πέρασε το βρόγχο στο λαιμό του και κρεμάστηκε με το βάρος του σώματός του, καθώς το ύψος της πόρτας ήταν μικρό.
Τον άτυχο άνδρα βρήκε η αδελφή του, που άνοιξε το δώμα της πολυκατοικίας, το οποίο ο αυτόχειρας είχε ενοικιάσει προ μερικών ημερών.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία - νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ενώ έγινε γνωστό, ότι το θύμα δεν έπαιρνε φάρμακα για να ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: