7.10.12

Επιθετικά για το «6 στα 6»!...

Η καλή εμφάνιση στο Λονδίνο με την Άρσεναλ έχει διατηρήσει το καλό κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού, έστω και αν οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20:30, live chat στο woop.gr), η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει στην ... εν Ελλάδι πραγματικότητα και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της έπειτα από έξι "στροφές", ανεβάζοντας συνάμα και την διαφορά στο +5 από τον δεύτερο του πίνακα, ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κάνει το "6 στα 6", όμως δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους νταμπλούχους Ελλάδας, μιας και μπροστά στο απαιτητικό κοινό τους θέλουν να παίξουν και καλό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα.

Για το λόγο αυτό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σκέφτεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, έχοντας τόσο τον Τζιμπούρ όσο και τον Μήτρογλου στην 11άδα, ώστε με αυτό τον τρόπο να ασκηθεί πίεση στους Αρκάδες και να έρθει πιο εύκολα το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κάρολ θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Τοροσίδης και στο αριστερό θα ξεκινήσει ο Χολέβας. Ο Κοντρέρας θα έχει τον Σιόβα παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, ενώ η 3άδα μπροστά θα απαρτίζεται από Μοδέστο, Μανιάτη και Ιμπαγάσα πίσω από τον Μήτρογλου. Όσο για τον Τζιμπούρ, θα τοποθετηθεί αριστερά και δεξιά ο Αμπντούν.

Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να πάρει ανάσες ο Μανιάτης και σε αυτή την περίπτωση θα δούμε πιθανότατα είτε τον Γκρέκο είτε τον Μασάντο στην θέση του.

Στη 19μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Με... οδηγό το περσινό πάθημα

Στον αντίποδα, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να αποφύγει το περσινό πάθημα του 7-2 και να του γίνει μάθημα, ώστε να μην επαναληφθεί και φέτος κάτι ανάλογο.

Ο Σάκης Τσιώλης είδε τους Φούλοπ, Σανκαρέ και Πιπίνη να είναι έτοιμοι για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακός, ενώ θα λείψει ο τιμωρημένος Τσαμπούρης.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, ο Φούλοπ θα είναι στο τέρμα, ο Κουρμπέλης δεξιά, ο Πιπίνης αριστερά και οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Αλβάρες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο θα είναι πίσω από τον Περόνε.

Στην 20μελη αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Φούλοπ, Μπαντής, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: