13.10.12

Αποκλειστικό παρασκήνιο για τον Βλάση Καμπούρογλου (BINTEO)...



Ο Βλάσης Καμπούρογλου ήταν ένα από τα τραγικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ φέρνει στο φως της δημοσιότητα αποκλειστικό παρασκήνιο για τον Καμπούρογλου.

Ο "αρχηγός του πολέμου" που ... έσβησε στην Τζακάρτα είναι το τρίτο πρόσωπο που συμπληρώνει τον κύκλο αίματος που άνοιξε τον Ιούνιο του 2003, μετά από τις άγριες δολοφονίες δύο ρώσων αξιωματούχων, που είχαν ως αποστολή, μετά από εντολή του Βλαντιμίρ Πούτον να διερευνήσουν την υπόθεση προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1 στην Ελλάδα.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πλήρη παρασκήνιο για την τρικιμιώδη σχέση Καμπούρογλου - Τσοχατζόπουλου, τη σχέση με τον Οτσαλάν, τα δείνπνα με τον Ντομινίκ Στρος Καν και τις business από τη Φιλανδία μέχρι το 'Αμπου Ντάμπι. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες προέρχονται από την τελευταία φορά που ο "εξόριστος" Καμπούρογλου επισκέφτηκε την Ελλάδα στο γάμο της κόρης του.

Ο παραμυθένιος γάμος

Ήταν Αύγουστος του 2011. Σάββατο απόγευμα στο «κτήμα Νασιουτζικ» όλα είναι έτοιμα για την τελετή γάμου της κόρης του. Στο εντυπωσιακό κτήμα ο γάμος είχε χρώμα από την Μεγάλη Βρετανία, ο στολισμός, η διοργάνωση ακόμα και η ατμόσφαιρα θύμιζαν πριγκιπικό γάμο, βγαλμένο μέσα από τα παραμύθια… Καπέλα, τουαλέτες, σμόκιν. Το dress code απαιτούσε απόλυτα επίσημο ένδυμα...

Η συγκίνηση του Β. Καμπούρογλου ξεχειλίζει στο pre party που έδωσε, όπως προβλέπει το "πρωτόκολλο" αλλά και στην εκκλησία 'όταν παρέδωσε την Κάρλα στον Στέλιο. Πλημμυρισμένος από ευτυχία, όπως καταμαρτυρούν και οι φωτογραφίες των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, εκείνος και η γυναίκα του καμάρωναν για την κόρη τους.

Οι καλεσμένοι, πολλοί, αυτό που όμως κάποιοι, -όπως μας περιγράφουν- παρατήρησαν, ήταν η απουσία των λεγόμενων «επωνύμων». Κάτι που ο ίδιος ο Καμπουρογλου αλλά και τα παιδιά του ήθελαν.Ο γάμος να πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απομονωμένα χωρίς «αδιάκριτα» βλέμματα.

Οι περισσότεροι καλεσμένοι ήρθαν αεροπορικός από την Αγγλία, συγγενείς αλλά και πολλοί φίλοι του ζευγαριού, ταξίδεψαν για να βρεθούν στην ένωση της Κλάρας και του Στέλιου. Μάλιστα ο Βλ. Καμπουρογλου είχε καλέσει τον παιδικό του φίλο, αρχιμανδρίτη που κατέχει «υψηλή» θέση στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία που ζει στην μακρινή Αυστραλία, να παντρέψει ο ίδιος τα παιδιά! Κουμπάρος του ζευγαριού ο μικρός αδελφός του γαμπρού, Παναγιώτης Χαλκιάς επίσης φωτογράφος στο επάγγελμα, που κατέχει μια θέση στην εταιρία CAST, του αδερφού του.

Δείτε το Video και φωτογραφίες:




Carla & Stelios :: Next Day Edit Slideshow from Robert Balasko, Art-Studio.tv on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: