1.10.12

ΝΔ: Αλλεργικός στις μεταρρυθμίσεις ο Αλ. Τσίπρας...

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι εκφραστής του «ξεπερασμένου κρατισμού» και «αλλεργικός» στις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις καθώς βλέπει παντού «φαντάσματα».

Επιπλέον τον ...
κατηγόρησε για εξόφθαλμη η εμμονή σε ξεπερασμένες κρατικίστικες αντιλήψεις του παρελθόντος. «Με αφορμή το θέμα του ΟΠΑΠ, λαϊκίζει ασύστολα, υιοθετώντας αβασάνιστα ανυπόστατες καταγγελίες τόσο για τη διαδικασία της πώλησης μετοχών του Οργανισμού όσο και για τη λειτουργία και το ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ», πρόσθεσε.

Εξίσου «πρόχειρα», συνέχισε, «αβασάνιστα» και με μόνο στόχο την πρόκληση αρνητικών εντυπώσεων, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κοστολόγησε σε μόλις 125 εκατ. ευρώ της αξίας του ΟΠΑΠ τη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου για την επέκταση του αποκλειστικού δικαιώματος την περίοδο 2020-2030, όταν αυτή ανέρχεται στα 375 εκατ. και μόλις 190 εκατ. ευρώ τη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου για την άδεια 35.000 βιντεολότο αντί για 475 εκατ. ευρώ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε τέλος ότι ο ελληνικός λαός θα ξεπεράσει τον κ. Τσίπρα παρακάμπτοντας τα «συντεχνιακά συμφέροντα» που κρατούν καθηλωμένη την ελληνική οικονομία τόσα χρόνια....
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: