15.10.12

Η τραγωδία των παιδιών της «συζυγοκτόνου» της Λαμίας...



Μακριά από τη Λαμία μεταφέρθηκαν τα δυο ανήλικα παιδιά της 42χρονης συζυγοκτόνου που σκότωσε μαζί με τον εραστή της τον σύζυγό της, ώστε να μη βιώνουν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της... τραγωδίας που χτύπησε την οικογένειά τους. Ανάλογο δράμα ζει και η οικογένεια του 45χρονου συνεργού και φυσικού αυτουργού της δολοφονίας, στην οποία υπάρχουν άλλα δυο παιδιά!

Ορφανά πλέον από πατέρα και με τη μάνα τους στη φυλακή, τα δυο παιδάκια μένουν με τον παππού και τη γιαγιά τους σε ένα σπίτι σε χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας, όπου οι ηλικιωμένοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι η κόρη τους έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών τους.

Ωστόσο, το μαρτύριό τους θα συνεχιστεί μια και θα πρέπει να δώσουν κατάθεση στον ανακριτή για όσα γνώριζαν γύρω από τις σχέσεις του ζευγαριού και αν η 42χρονη είχε αφήσει υπόνοιες για το τι σκόπευε να κάνει.

Κατάθεση θα δώσει και η σύζυγος του δολοφόνου με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί, ενώ είχε άλλο ένα από προηγούμενο γάμο.

Το ζευγάρι των σατανικών εραστών που απολογείται σήμερα, Δευτέρα, στον ανακριτή, αναζητά δικηγόρους καθώς κανείς από την Λαμία δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Ήδη το «μέτωπο» των δραστών έχει αρχίσει να ραγίζει, με τον 45χρονο άνεργο φανοποιό να φορτώνει στη σύζυγο του θύματος ότι τον πίεζε εδώ και τρία χρόνια να βγάλουν τον άντρα της από τη μέση!

H 42χρονη ηθική αυτουργός ισχυρίζεται ότι αποφάσισε να σκοτώσει τον σύζυγό της επειδή προσπάθησε επανειλημμένα να τον πείσει να πάρουν διαζύγιο, αλλά εκείνος αρνιόταν!
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: