13.10.12

Με τα πόδια στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)...



Βολιώτες πολιτες ξεκίνησαν με τα πόδια, το πρωί του Σαββάτου, για την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα την Πλατεία Συντάγματος, όπου θα φτάσουν για διαμαρτυρία με συναδέλφους τους και από άλλες πόλεις, που θα συναντήσουν στον δρόμο για την Αθήνα.

Το ταξίδι τους θα διαρκέσει 11 ημέρες, αν... όλα πάνε καλά, ενώ γενικότερα το εγχείρημά τους θα διαρκέσει 13 ημέρες, καθώς την 12η ημέρα θα διανυκτερεύσουν στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ την 13η ημέρα θα προχωρήσουν σε απεργία πείνας.

Οι εμπορευματοβιοτέχνες του Βόλου, βρήκαν αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας, προκειμένου να εναντιωθούν, τόσο απέναντι σε όλα αυτά τα μέτρα και σε όλες αυτές τις πολιτικές που τους έχουν οδηγήσει, όπως και άλλους επαγγελματικούς κλάδους στην εξαθλίωση, όσο και στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση.

Οι διαδηλωτές θα διανύουν καθημερινά 25 με 30 χιλιόμετρα, ενώ θα διανυκτερεύουν σε σκηνές ή στα κατά τόπους Δημαρχεία.

Το πρωί του Σαββάτου, στο πλευρό των εμπορευματοβιοτεχνών βρέθηκε για υποστήριξη η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Μαγνησία, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία όπως δήλωσε, θα υποδεχτεί και στην Αθήνα τους διαδηλωτές, έξω από την Βουλή, όπου θα φτάσουν με σκοπό να καταθέσουν υπόμνημα.

Επίσης στο πλευρό των διαδηλωτών βρέθηκε τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Κωνσταντίνος Τσέλιος, όσο και ο πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης και Διασκέδασης του Νομού Μαγνησίας Απόστολος Αθανβασός, ενώ την πορεία προς την Αθήνα ακολουθούν και αρκετά μέλη Συλλόγων της Μαγνησίας με ειδικές ικανότητες.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσαν στο e-Volos.gr, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Κ. Κόγιας, ο πρόεδρος του ΕΣΒ Κ. Τσέλιος και η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ Μ. Χρυσοβελώνη

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: