11.10.12

Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του Μουσουρούλη...




...γέννησαν το θέμα περί εκκένωσης των νησιών...
Την ευθύνη του Υπ.Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη για τη διακίνηση της φήμης που ήθελε την τρόικα να προτείνει την εκκένωση ελληνικών νησιών με χαμηλό πληθυσμό με σκοπό την περικοπή των δημοσίων δαπανών.

Όπως προκύπτει από... τη διασταύρωση των πληροφοριών που δημοσίευσαν το Πρώτο Θέμα και το ΒΗΜΑ, ο κ.Μουσουρούλης ανέφερε ενώπιον διαφόρων παραγόντων της ελληνικής...


...ναυτιλίας ότι πράγματι μια τέτοια πρόταση έπεσε στο τραπέζι αλλά ο ίδιος την απέρριψε.

Στην πραγματικότητα, η πρόταση φέρεται να έχει διατυπωθεί μεταξύ σοβαρού κι αστείου από χαμηλόβαθμο στέλεχος της τρόικας σε συνάντηση τους με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπ.Ναυτιλίας και σε καμια περίπτωση δεν αποτέλεσε ποτέ επίσημη θέση ή πρόταση της τρόικας.

Αναρωτιέμαι τι οδήγησε τον κ.Μουσουρούλη στο να κρίνει αναγκαίο να αφηγηθεί το συγκεκριμένο περιστατικό δημόσια, προσφέρωντας μια χρυσή ευκαιρία σε γνωστά-άγνωστα κίτρινα ΜΜΕ να συκοφαντήσουν ξανά την τρόικα.

Υποθέτω ότι ο κ.Στουρνάρας δεν θα τρέφει αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα φιλικά αισθήματα για τον κ.Μουσουρούλη, οι χειρισμοί του οποίου ανάγκασαν το Υπ.Οικονομικών να διαψεύσει επίσημα ότι ουδέποτε η τρόικα κατέθεσε τέτοια πρόταση.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: