12.10.12

Επιστροφή Νικοπολίδη!...


Είναι ο δικός μας Αντώνης. Αυτός που απο την πρώτη στιγμή που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, "δέθηκε" με τον Θρύλο και τον κόσμο του. Αυτός που στο βιβλίο του... "Ο αγώνας της ζωής μου" τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι το λιμάνι του. Ο παλαίμαχος πορτιέρο μπορεί να "κρέμασε τα... γάντια του" αλλά πάντα ήταν κοντά στην ομάδα. Παρακολουθούσε συνεχώς τα ματς και φυσικά είχε την άποψή του.

Ο δικός μας Αντώνης λοιπόν δεν μπορούσε να είναι μακριά απο τον Θρύλο. Γι αυτό και επιστρέφει σε αυτόν, αναλαμβάνοντας ρόλο βοηθού, του Λεονάρντο Ζαρντίμ, στο τεχνικό επιτελείο.

Πρόκειται μια κίνηση απο αυτές που είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, στην συνάντηση που είχε πρόσφατα με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας. Είχε υποσχεθεί ότι θα προβεί σε όποια κίνηση χρειαστεί για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού.

Τα λόγια του αρχίζουν να γίνονται πράξη, κάνοντας αρχή με την ενσωμάτωση του Αντώνη Νικοπολίδη στον Θρύλο και το τεχνικό του επιτελείο. Ο Νικοπολίδης προσδίδει κύρος και ουσία στο προπονητικό τιμ.

Σημειώνεται ότι οι Νέλσον Καλντέιρα και Μάρτινς Βιέιρα παραμένουν στο πόστο τους κανονικά, ως βοηθοί του τεχνικού της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή.

olympiacos24.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: