16.10.12

Όρκο εκδίκησης είχε δώσει η τσιγγάνα...

Είχε προσπαθήσει ξανα να σκοτώσει τον δολοφόνο του γιου της...
Όρκο εκδίκησης είχε δώσει η 37χρονη τσιγγάνα για τη δολοφονία του γιου της με μήνυμα της στον τάφο του γιο της. Η γυναίκα είχε ουσιαστικά προαναγγείλει το φονικό, το οποίο και κατάφερε να κάνει με τον... απόλυτο αιφνιδιασμό, σε ένα μέρος που κανείς δεν το περίμενε, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η 37χρονη τσιγγάνα είχε γράψει στο μνήμα του παιδιού της ένα ξεκάθαρο μήνυμα εκδίκησης, στο οποίο αρχικά ανέφερε πως κανείς από την οικογένεια της δεν προσπάθησε να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του παιδιού της, ενώ όταν εκείνη προσπάθησε να το κάνει, οι συγγενείς της ήταν αυτοί που την αφόπλισαν. Μάλιστα ανέφερε πως αν δεν προλάβαινε εκείνη να πάρει εκδίκηση θα άφηνε κατάρα στον αδερφό του και στα παιδιά του, να πάρουν το αίμα του πίσω.

Προφανώς κανείς δεν έδωσε σημασία στο μήνυμα εκδίκησης της μητέρας, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε το www.fylarhos.gr, ενώ αν και η ίδια προσπάθησε μία φορά στο παρελθόν να σκοτώσει τον 33χρονο, κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την υπόθεση με αποτέλεσμα να έρθει το μακελειό των δικαστηρίων.

Το μήνυμα της 37χρονης στον τάφο του γιου της

«Βαγγέλη μου παιδάκι μου πολύ παλικαρά μου,

Για όλους έβαζες τα στήθη σου μπορστά για φίλους συγγενείς ξαδέρφια και μπαρμπάδες! Ενώ Ξέρανε για σένανε για μία ώρα ότι είσαι πεθαμένος και ότι σε σκότωσαν δεν βρέθηκε κανείς το αίμα σου πίσω να πάρει.

Και όταν εγώ κατάλαβα ότι είσαι πεθαμένος και έτρεξα το αίμα σου να πάρω ήρθαν οι θείοι σου και μου πήραν τα όπλα και δεν με άφησαν! Με την υπόσχεση ότι αφού μας έφαγαν έναν εμείς θα φάμε δέκα!

Αγόρι μου ορκίζομαι το αίμα σου πίσω να πάρω! Και αν δεν προλάβω, αφήνω κατάρα στον αδερφό σου και στα παιδιά του, το αίμα σου πίσω να πάρουν», καταλήγει η μαυροφορεμένη γυναίκα που φαίνεται στο βίντεο να λέει «θα τον φάμε».

Πηγή: Η 37χρονη τσιγγάνα είχε προσπαθήσει ξανά να σκοτώσει τον δολοφόνο του γιου της – Οι συγγενείς της δεν την άφησαν | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/72383#ixzz29XlUBpez

Δεν υπάρχουν σχόλια: