29.10.12

Σε στάση αναμονής...



Έντονη κινητικότητα παρατηρείται εντός και εκτός Ιπποκράτους, με στελέχη να αναμένουν την ψήφιση των μέτρων ώστε να θέσουν θέμα… Βενιζέλου, με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, να μην έχει ακόμα ανοίξει τα... χαρτιά του.

Ήδη, ξεχωρίζουν τρεις «δελφίνοι», οι Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά και ο… Ανδρέας Λοβέρδος που μάλλον συναντά μεγάλες δυσκολίες στην ίδρυση νέου κόμματος και βλέποντας πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο, συζητά πλέον την διεκδίκηση της ηγεσίας της Ιπποκράτους!

Ο Κώστας Σκανδαλίδης ηγείται πλέον της πτέρυγας του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ» και βρίσκει αποδοχή από πολλά στελέχη, ενώ διαθέτει ισχυρά ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό, αλλά - πλέον - και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπως αποκάλυψε στη “R” το Σάββατο, «σε λίγες μέρες θα μιλήσει για το σχέδιό του για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς», ενώ επιδιώκει να εκφράσει το «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ, αν και η επιρροή του, προς το παρόν τουλάχιστον, στην ΚΟ δεν είναι μεγάλη.

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: