25.10.12

Σύγκρουση Κουβέλη – Στουρνάρα...


Απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα μεταξύ Φώτη Κουβέλη και Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη ΔΗΜΑΡ χρεώνουν στον υπουργό Οικονομικών ότι ήταν τουλάχιστον άκομψη η ανακοίνωσή του πως τα μέτρα θα πάνε στη Βουλή σε ένα και μόνο άρθρο. Αν ...
και του αναγνωρίζουν ότι πέτυχε να κερδίσει κάποια καλά στη διαπραγμάτευση με την τρόικα του διαμηνύουν ότι το πως θα πάνε τα μέτρα στη Βουλή δεν είναι δική του δουλειά αλλά απόφαση της κυβέρνησης.

Επίσης, του χρεώνουν διαρροές σε δημοσιογράφους ότι φέρεται να είπε ο κ. Στουρνάρας ότι η ΔΗΜΑΡ είναι εμπόδιο στο να σωθεί η χώρα.

Ετσι, οι άλλοτε αγαστές σχέσεις μεταξύ Κουβέλη και Στουρνάρα περνούν από σοβαρή κρίση, την ίδια ώρα που το θρίλερ με το πακέτο μέτρων είναι σε εξέλιξη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε ότι αφορά το πώς θα κατατεθούν τα μέτρα, αυτό είναι απόφαση που έλαβε ο πρωθυπουργός και που ανακοίνωσε στον υπουργό Οικονομικών το πρωί στη συνάντησή τους. Αλλωστε, και ο Ευ. Βενιζέλος δεν έκανε πίσω με τίποτε ζητώντας όλα τα μέτρα σε ένα νομοσχέδιο...
www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: