20.10.12

«Πως είστε κύριε Παναγιώταρε;»...



Κομφούζιο στην Παραλιακή.
Εχθρικά βλέμματα στους χρυσαυγίτες...
Μελανοχίτωνες Χρυσαυγίτες με επικεφαλής τον σούπερ-σταρ Ηλία Παναγιώταρο κατέκλυσαν το πρωί την παραλιακή στο ύψος Ποσειδώνος και Αλίμου.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων των ... νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής κρατώντας στα χέρια ελληνικές σημαίες, μοίραζαν εφημερίδες του κόμματος και φυλλάδια, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Σε λίγα λεπτά εμφανίστηκαν αστυνομικοί, που αντάλλαξαν χειραψία με τον βουλευτή ο οποίος τους καθησύχασε πως δεν συμβαίνει τίποτε και αποχώρησαν.

Οι φίλοι και οι προσκείμενοι στον σταρ της Χρυσής Αυγής τον πλησίασαν, πήραν τα φυλλάδια και τον ρωτούσαν με ενδιαφέρον « Πως είστε κύριε Παναγιώταρε;». Αντίθετα ο περισσότερος κόσμος κοιτούσε τους Χρυσαυγίτες με επιφύλαξη και εχθρικά βλέμματα.

Στο μεταξύ εναλλακτικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στα Νότια Προάστια έχουν προβληματιστεί με τη δημιουργία γραφείων στην περιοχή, ενώ αξιωματικός της αστυνομίας ο οποίος υπηρετείσε νευραλγικό πόστο των Νοτίων Προαστίων εξέφρασε φόβους ότι η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει στη μετωπική σύγκρουση.


crime.gr
φωτο από geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: