3.10.12

Η καρδιά του Θρύλου! ...

Τον λένε Ολυμπιακό και τον φωνάζουν ΘΡΥΛΟ. Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα με εκατομμύρια πιστούς φιλάθλους και ένδοξη ιστορία. Με μεγάλες νίκες στο ενεργητικό της αμέτρητους τίτλους και δόξα.

Αυτός είναι ο Θρύλος που πάντα στις... δύσκολες αναμετρήσεις παίζει με πάθος και πίστη για την νίκη, έτσι όπως απορρέει απο την καρδιά του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, που βρίσκεται στο στήθος των παικτών που φορούν αυτή την μεγάλη φανέλα.
Όλα αυτά είναι ο Θρύλος και αυτό θέλει να αποδείξει και σήμερα απέναντι στην Άρσεναλ. Το ματς στο "Emirates" ξεκινάει στις 21:45 και φυσικά ιντερνετικά καλύπτεται απο το νέο LIVE του OLYMPIACOS24.GR, που θα ξεκινήσει απο πολύ νωρίς, για να σας μεταφέρει όλα τα νέα.

Οι "κανονιέρηδες" μπορεί να τρέχουν ένα αήττητο σερί 15 αγώνων, στα εντός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας 13 νίκες, αλλά και αυτά είναι για να σπάνε!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα βάλει σήμερα (3/10) τις τελευταίες πινελιές στο πλάνο του, ωστόσο αυτό, σε ένα μεγάλο ποσοστό, είναι έτοιμο.

Πιο συγκεκριμένα στην θέση κάτω απο τα γκολπόστ ο Μέγιερι αναμένεται να ξεκινήσει, όπως έχει δηλώσει και ο Πορτογάλος, για τα ευρωπαϊκά ματς,αλλά δεν αποκλείεται να βρεθεί εκεί ο Κάρολ, λόγω εμπειρίας στα αγγλικά γήπεδα.

Στην άμυνα, ο Χολέβας θα ξεκινήσει αριστερά, στο κέντρο οι Κοντρέρας, Μανωλάς, ενώ δεξιά υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ντιακιτέ μπαίνοντας με τη μία στα... βαθιά.

Στο κέντρο ο Μανιάτης με τον Σιόβα προβάλουν ως φαβορί για να ξεκινήσουν μαζί, μπροστά τους ο Ιμπαγάσα, ενώ στις πτέρυγες ο Αμπντούν στα δεξιά, ο Φουστέρ στα αριστερά ή ο Μασάντο, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Τώρα για την Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Ο Αλσατός τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Μανόνε κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τζένκινσον (μπορεί να κάνει την εκπληξη με τον Σανιά που μόλις αποθεραπεύτηκε), Κοσιελνί ή Μερτεσάκερ, Βερμάελεν και Γκιμπς.

Ο Ράμσεϊ θα είναι με έναν εκ των Αρτέτα (αμφίβολος) ή Κοκελίν στην μεσαία γραμμή.

Ο Σάντι Καθόρλα κλασικά σε ρόλο «δεκαριού», αριστερά ο Τσάμπερλεϊν ή ο Γουόλκοτ και δεξιά ο Λούκας Ποντόλσκι.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ζερβίνιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Νορβηγός Σβέιν Όντβαρ Μουν με βοηθούς τους Κιμ Τόμας Χάγκλουντ, Φρανκ Αντάς, απο την ίδια χώρα.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: