17.10.12

Ε. Σπανοπούλου: Και μετά τον ...Τσαλαπάτη η ΕΣΗΕΑ!

Κυριακή, ο Ριζοσπάστης,
Δευτέρα, ο Τσαλαπάτης,
Τρίτη, η ΕΣΗΕΑ,
Τετάρτη, η Ελένη!
Αύριο ποιός;
Μία ακόμη επίθεση «για ένα πουκάμισο αδειανό, για μία Ελένη» και μία απάντηση μου για τον ΕΔΟΕΑΠ μόνο!
Ε.
Συνάδελφοι,
Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ που....


φταίει για την παγκόσμια, την ευρωπαϊκή, την ελληνική οικονομική κρίση , για την Τρόϊκα ,τη Μέρκελ ,το PSI ,την πτώχευση της χώρας ,την ανεργία , τις απολύσεις στα ΜΜΕ ,τους αναποτελεσματικούς συνδικαλιστές , το Μακεδονικό, τα Ίμια ,την ΑΟΖ και τη λίστα Λαγκάρντ, δεν απαντάει σε παραληρηματικές ανακοινώσεις και εκ των Υστέρων λεονταρισμούς, για το μόνο Λόγο ότι σέβεται την αγωνία των ασφαλισμένων, τον εαυτό της και εργάζεται ακατάπαυστα για το σήμερα και το Αύριο του Οργανισμού μας.
Ο ΕΔΟΕΑΠ είναι ΝΠΙΔ , που Τύποις και Ουσία είναι αδιανόητο να ενταχθεί στον ΕΟΠΠΥ!
Η απάντηση σε όποιον το επιχειρήσει δεν θα είναι ανερμάτιστες ανακοινώσεις αλλά:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
Οι παρατάξεις της ΕΣΗΕΑ που αμφισβητούν την ορθότητα και εντιμότητα των αποφάσεων της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ κλήθηκαν δημόσια από 28 Ιουνίου να την ελέγξουν και αρνούνται ζητώντας εισαγγελική παρέμβαση!

Όσοι αμφισβητούν τη νομιμότητα του εκλεγμένου Δ.Σ. του Ταμείου μας είναι ελεύθεροι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Όλα τα λοιπά αντισυναδελφικά υποστηριζόμενα στην ανακοίνωση της οδού Ακαδημίας με ατεκμηρίωτες και άδικες κατηγορίες τα διαψεύδουμε Κατηγορηματικά.

Όσα αφορούν στο διαρκή αγώνα και την επαγρύπνηση για τους σοβαρούς κινδύνους που αφορούν και τον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ ΜΜΕ (των ετεροεπαγγελματιών!!) αλλά και όλο το Ασφαλιστικό Σύστημα της Χώρας, τα χαιρετίζουμε Και συνεχίζουμε " Και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως..."
Ελένη Σπανοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: