18.10.12

Κινδυνεύουν με αποβολή οι χρυσαυγίτες...



... μετά και το ρατσιστικό παραλήρημα της Ζαρούλια...
Ακόμα και με αποβολή από την αίθουσα της Ολομέλειας κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι τα μέλη της Χρυσής Αυγής από εδώ και στο εξής, σε περίπτωση που δημιουργήσουν επεισόδια στο Κοινοβούλιο.

Το...
θέμα της συμπεριφοράς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής συζητήθηκε στη διάσκεψη των Προέδρων, με αφορμή τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς της βουλευτού Ελένης Ζαρούλια κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης για τους λαθρομετανάστες,τους οποίους χαρακτήρισε «υπανθρώπους» και «τρισάθλιους».

Τα όσα είπε η κυρία Ζαρούλια προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος κ. Γιάννη Δραγασάκη ο οποίος ζήτησε τα πρακτικά να σταλούν στη διάσκεψη των Προέδρων και κάλεσε την βουλευτή να μην προχωρά σε τέτοιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς επειδή διαφωνεί με κάποιους ανθρώπους.

Το θέμα συζητήθηκε λίγο αργότερα στη διάσκεψη των Προέδρων, όπου ο κ. Βαγγέλης Μειμαράκης, σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε ότι «σωστά ενήργησε ο κ. Δραγασάκης» και ότι «το προεδρείο της Βουλής εκφράζεται ενιαία και ο κανονισμός της Βουλής θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής το προεδρείο μπορεί να ζητήσει ακόμα και την αποβολή των βουλευτών σε περίπτωση που επιδεικνύουν ανάρμοστη συμπεριφορά μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: