24.10.12

Τον Γιάννη Μπουτάρη ως μεταβατικό πρωθυπουργό βλέπουν με ενδιαφέρον οι δανειστές μας...

kourdistoportocali

 Από την Ιόλη Πιερίδη
Την μεταβατική λύση Γιάννη Μπουτάρη εξετάζουν με προσοχή οι Γερμανοί σε περίπτωση διάλυσης του εγχώριου κομματικού τοπίου! Οι δανειστές μας και ιδιαίτερα το... δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε γνωρίζουν ότι δύσκολα θα επιβιώσει η συγκυβέρνηση ακόμη κι αν περάσουν τα μέτρα στην ελληνική Βουλή. Γι αυτό έχουν έτοιμα πάνω από 3 εναλλακτικά σχέδια που προβλέπουν δυαρχία στην κυβέρνηση: Έλληνας πρωθυπουργός με Ευρωπαίο Επίτροπο ο οποίος θα έχει άποψη για τα οικονομικά σε στενή συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό.

Τόσο η Γερμανίδα καγκελάριος, όσο και ο Σόιμπλε που βλέπουν όλο και περισσότερους Γερμανούς πολίτες να ζουν να όρια της φτώχειας δεν έχουν καμία διάθεση να επιτρέψουν σε Έλληνες πολιτικούς να διαχειρισθούν εν λευκώ τα ποσά των δόσεων. Γνωρίζουν οι δανειστές μας ότι το εγχώριο πολιτικό σύστημα είναι βουτηγμένο στην διαφθορά όπως προκύπτει από τις λίστες Λαγκάρντ, τα σκάνδαλα Siemens και Εξοπλιστικών αλλά και πολλές άλλες περιπτώσεις τα στοχεία και τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στην κατοχή τους.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» το επιτελείο της γερμανικής κυβέρνησης έχει στην διάθεσή του εκθέσεις-εισηγήσεις των Ράιχενμπαχ-Φούχτελ οι οποίες εκτός των άλλων προτείνουν να ονόματα προσώπων και προσωπικοτήτων τα οποία θα μπορούσαν να ηγηθούν μιας μεταβατικής κυβέρνησης ώστε να αποφευχθεί το απόλυτο χάος.

Ο Σόιμπλε ακούγεται διαρκώς να επαναλαμβάνει:

-Δεν θα αντέξει η κυβέρνηση της Αθήνας αλλά ούτε εμείς μπορούμε να πετάμε τα λεφτά των Γερμανών σε ανίκανους πολιτικούς. Δυστυχώς πρέπει να βρούμε τρόπο να διοικήσουμε την Ελλάδα όπως κάναμε με την Ανατολική Γερμανία μετά την πτώση του τείχους.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι». Τα καλύτερα έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: