3.10.12

Και δυνάστες ...και ευεργέτες!

http://prassia-eyrytanias.blogspot.gr/
K.Mπακόλας:"H πολιτική της ΝΔ οδηγεί δεκάδες Ευρυτάνες στους κάδους σκουπιδιών και στα συσσίτια"..
«Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι»
Άμεση και με σκληρές κουβέντες ήταν η απάντηση του Πολιτευτή Ευρυτανίας και μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ανάπτυξης μεταφορών υποδομών και δικτύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Κωνσταντίνου Μπακόλα στην χθεσινή ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ευρυτανίας για την ...
συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων ειδών ρουχισμού, προκειμένου να τα παραδώσουν προς διάθεση στην εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία πολυτέκνων Ελλάδος.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο πολιτευτής αναφέρει:
"Η ΝΟ.Δ.Ε. Ευρυτανίας εφαρμόζει το σχέδιο «Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι»
Η ΝΟ.Δ.Ε Ευρυτανίας αγνοεί προφανώς πως η συγκυβέρνηση των προθύμων της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά οδηγεί την ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση στην φτωχοποίηση και στην ανέχεια, μέσα από μέτρα σφαγιασμού του Ελληνικού λαού αλλά και παράδοσης της Εθνικής μας κυριαρχίας !
Η ΝΟ.Δ.Ε Ευρυτανίας γνωρίζει πως τα μέτρα που έρχονται από την συγκυβέρνηση, παίρνουν πίσω κάθε πολυτεκνικό επίδομα και υπερφορολογούν κάθε ελληνική οικογένεια από το πρώτο παιδί?
Η ΝΟ.Δ.Ε Ευρυτανίας προφανώς έχοντας χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, αγνοεί πως η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή που οδηγεί αδελφούς μας Ευρυτάνες νύχτα να ψάχνουν τροφή σε κάδους της πόλης του Καρπενησίου και να αναζητούν ένα πιάτο φαί στα συσσίτια!

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ευρυτανίας και ο τοπικός Βουλευτής του νομού μας κος Κοντογεώργος, αν θέλουν να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον Έλληνα πολίτη, έχουν ένα και μόνο χρέος!
ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ !
Η ΝΟ.Δ.Ε Ευρυτανίας όφειλε να γνωρίζει πως «οι δυνάστες δε θα μπορέσουν ποτέ να είναι ευεργέτες»
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας καλούμε τον βουλευτή Ευρυτανίας να καταψηφίσει τα μέτρα που έρχονται στην βουλή ύψους 15 δις, τα οποία θα μας ρίξουν στην κόλαση του μνημονίου των προθύμων και σε μια αδυσώπητη λιτότητα, που φέρνει όλο και βαθύτερη ύφεση που θα διαλύσει την αγορά και θα επιτείνει την ανεξέλεγκτη ανεργία.
Θα καταργήσει το κοινωνικό κράτος και θα οδηγήσει σε πλήρη απαξίωση της οικονομίας που θα έχει ως τελικό αποτέλεσμα, την οριστική χρεοκοπία, την λεηλασία του εθνικού μας πλούτου και της περιουσίας από τους τοκογλύφους και ενδεχομένως την έξοδο μας από το ευρώ!
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: