14.10.12

Πόσο κοστίζουν οι βόλτες του Τομσεν και της παρεας του?...



 Όσο βρίσκεται η τρόικα στην Ελλάδα, πάει τις βόλτες της κάνει τις διακοπές της και απολαμβάνει τις υπηρεσίες που της έχει διαθέσει το κράτος για να μας συμβουλεύει τι πρέπει να γίνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», είναι πανάκριβη η... ταρίφα για τον καθένα απ΄το επιτελείο της Τρόικα που ήρθαν στην Ελλάδα για να κόψουν τους μισθούς των “σπάταλων υπαλλήλων” ενώ οι ίδιοι τα γυμναστήρια και οι τσάρκες δίνουν και παίρνουν. Ε να μην πλήττουν τα παιδιά, Μαξίμου- Στουρνάρα- Μαξιμου.

Τόσο ο Φούχτελ όσο και η Task Force του Ράιχενμπαχ θα πλαισιωθούν από επιπλέον προσωπικό που θα ξεπερνά τα 350 άτομα.

Όσο για τις δαπάνες του Δημοσίου στους εκπροσώπους της τρόικας, αυτές υπολογίζονται στα 1,2 εκατ. ευρώ τον μήνα.

Τα γερμανικά «κεφάλια» (Ράιχενμπαχ, Φούχτελ, Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ), πέραν του ότι λαμβάνουν ημερήσιες αποζημιώσεις άνω των 800 ευρώ έκαστος κάθε φορά που πατάνε το πόδι τους στην Αθήνα, πέραν του ότι διαμένουν σε κεντρικά ξενοδοχεία, επιβαρύνουν τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης με πρόσθετα λειτουργικά έξοδα.

Για παράδειγμα, τους έχουν διατεθεί δέκα αυτοκίνητα, πάνω από 30 αστυνομικοί, ενώ κάθε φορά που επισκέπτονται ένα υπουργείο, διατίθενται δυο με τρεις διμοιρίες ΜΑΤ για τη φύλαξη του χώρου στον οποίο βρίσκονται.

Πέραν όμως των χρημάτων που λαμβάνουν από το ελληνικό Δημόσιο, παίρνουν και υψηλές αποζημιώσεις από τις υπηρεσίες τους, καθώς υπολογίζεται ότι ο μηνιαίος μισθός των «κεφαλών» υπερβαίνει αθροιστικά τα 35.000 ευρώ.

Από τη μια ζητούν να στηθούν στη λαιμητόμο εκατομμύρια ελληνικά κεφάλια και από την άλλη πλευρά το παίζουν νταήδες με τις πλάτες άλλων…

paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: