21.10.12

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά...



...λέει η ίδια (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ). Αλλά η Γκολεμά (REAL NEWS) λέει άλλα...
Για τη Γκολεμά και τα περί τέρατος, τα 'παμε  (χθες).
Η ίδια, στην συνέντευξη που έδωσε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, λέει πως επιστρέφει στα δελτία από τη Δευτέρα (αύριο). Και πως με τον... Θωμόπουλο, δεν τρέχει κάστανο.
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Χριστίνας Κατσαντώνη, "Τέλος καλό, όλα καλά?", απαντάει ως εξής:
«Πίστευα ότι εκεί θα κατέληγε, γιατί ήξερα από την αρχή ότι δεν ήταν θέμα αυτό να ασχοληθούμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορεί κανείς να προχωράει μπροστά και να κοιτάει τα θέματα ουσίας στη δουλειά του, τα οποία είναι πάρα πολλά και πολύ σημαντικά, ιδίως αυτή την περίοδο, που είναι πολύ ιδιαίτερη για τη χώρα. Αυτό ενδιαφέρει εμένα πάρα πολύ δουλεύοντας στη δημόσια τηλεόραση.

Είναι και ο λόγος για τον οποίο πήγα: πίστεψα πάρα πολύ στον ρόλο της σε αυτή τη συγκυρία και εξακολουθώ να τον πιστεύω. Και εδώ έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε, και πρέπει να την κάνουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι»
,δήλωσε.

Σε ερώτημα σχετικά με το εάν νιώθει δικαιωμένη από το αποτέλεσμα της ΕΔΕ απαντά: «Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι να αισθανθώ εγώ δικαιωμένη, ούτε να αισθανθεί κάποιος άλλος μειωμένος. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η σύνθεση. Κι αυτό θα ήθελα να είναι ο άξονας στη δουλειά μας στην ΕΡΤ.

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, όπου η χώρα περνάει αυτή τη δοκιμασία, όπου έχουμε μα κυβέρνηση τρικομματική, μοντέλο το οποίο πρώτη φορά δοκιμάζουμε. Αυτό απαιτεί από τη φύση του σύνθεση. Εγώ θέλω να είμαι πρόσωπο το οποίο λειτουργεί συνθετικά. Γι΄αυτό δεν με αφορά καθόλου το δικαιώθηκα ή δεν δικαιώθηκα σε κάτι, το οποίο γυρνώντας προς τα πίσω δεν θα μας έχει μείνει ίσως και καθόλου.


Είμαι ένας άνθρωπος που τα κακά τα πετάω πίσω. Σαν να έχω ένα σακουλάκι με πέτρες και τις πετάω γιατί δεν θέλω να προχωρήσω με βάρος. Θέλω να προχωράω ανάλαφρα μπροστά. Οπότε για μένα εκεί είναι το στοίχημα: στο πως θα συνθέσουμε τις απόψεις μας, τις αντιλήψεις μας και όλοι μαζί θα πάμε σε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα δίνει στον πολίτη μια καθαρή και διαφανή ενημέρωση για το που πάει η χώρα».


Τέλος, για το εάν θέλει να παραμείνει στην ΕΡΤ τόνισε τα εξής: «Εννοείται. Πήγα για να μείνω και το έχω πει. Το είπα και στην προηγούμενη διοίκηση, το είπα και στη σημερινή. Εγώ θέλω να μείνω, από εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: