5.10.12

Προπονήθηκαν κανονικά Τοροσίδης, Τζιμπούρ ...

Ραφίκ Τζιμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή είναι στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (7/10 20:30 NS1)

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Παρασκευής για τον ... τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που είδε τους Τζιμπούρ και Τοροσίδη να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεση του Πορτογάλους.

Την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκης με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα, από την πλευρά του, συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και θα δοκιμάσει να φορτσάρει την άλλη βδομάδα. Ο Τάσος Παπάζογλου είναι σε διαδικασία ανάρρωσης από τον τραυματισμό του στον ώμο, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας έχει πάθει ένα κρυολόγημα.

Μία ελαφριά αδιαθεσία, παρουσιάζοντας συμπτώματα κοινού κρυολογήματος, παρουσίασε ο Γιάννης Ζαραδούκας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, με τους παίκτες να γυμνάζονται σε δυνατό τέμπο.

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: