14.10.12

Γκολεμά είσαι ψεύτρα...



Η Στάη την πήρε έξαλλη στο τηλέφωνο κι εκεινη έσπευσε να πάρει πίσω την δήθεν φράση της παρουσιάστριας, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Τι τέρας είναι αυτό που μου φέρατε?"...
Την χοντράδα , γιατί έτσι μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί, η Ντέπυ Γκολεμά, την δημοσίευσε στην στήλη της, στην REAL NEWS ("Μέχρι κεραίας").
Εξαλλη η Στάη, την πήρε στο τηλεφωνο και απαίτησε αμεση επανόρθωση. Οπερ και εγένετο.
Η ... Γκολεμά συγκεκριμένα ειχε γράψει:

«Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην ΕΡΤ μια μέρα πριν από το επεισόδιο της Στάη με τη διοίκηση. Η παρουσιάστρια, βλέποντας στο μόνιτορ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτή του Σύριζα, αναφώνησε: «Τι τέρας είναι αυτό που μου φέρατε;» Το θέμα έφτασε στα αυτιά του Νίκου Κωνσταντόπουλου. Το παρακάτω το καταλαβαίνετε».

Και η επανορθωση στην real.gr :

Με αφορμή το δημοσίευμα στο «Μέχρι κεραίας» περί σχολίου της Έλλης Στάη προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκλήθηκαν αντιδράσεις, εκ μέρους της γνωστής δημοσιογράφου.

Η Έλλη Στάη επικοινώνησε μαζί μου για να διαψεύσει παντελώς το σχόλιο, λέγοντας ότι ουδέποτε ήταν καλεσμένη στο στούντιο ή στην εκπομπή της η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και ασφαλώς τέτοια κουβέντα δεν υπήρξε.


Με παρακάλεσε μάλιστα να το διαψεύσω «καθώς οι καιροί είναι πονηροί και πολλά λέγονται». Η κ. Έλλη Στάη έχει δίκαιο όσον αφορά την παρατήρησή της ότι δεν ήταν καλεσμένη σε εκπομπή ή στο δελτίο της ΝΕΤ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτό όμως δεν αναφέρεται πουθενά καθώς το σχόλιο μιλά για μόνιτορ και δεν αναφέρει παρουσία, αλλά υπονοεί ότι σχολιάζονταν πολιτικές δηλώσεις της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου.


Δυο μάρτυρες παρόντες στο κοντρόλ, επιβεβαιώνουν τα σχόλια και δηλώνουν ότι ανάμεσα σε άλλα που δεν ήταν τόσο τρανταχτά, η παρουσιάστρια των ειδήσεων της ΝΕΤ είπε «τι τέρας μου βάλατε να δω στο μόνιτορ». Άλλωστε για το γεγονός αυτό αντέδρασε και ο Διευθυντής Ειδήσεων Βασίλης Θωμόπουλος. Η Real news έχει την δυνατότητα να φέρει στη διάθεση του καθενός, κυρίως όμως της κ. Έλλης Στάη, τα λεχθέντα εκείνης της ημέρας. Υπομονή ως αύριο, παρακαλούμε…


Στην εφημερίδα το γραψε, στην ιστοσελίδα έσπευσε να το επανορθώσει. Αρον άρον. Γιατι σέρνονται μηνύσεις και αγωγές. Αν και η φανερή προσπάθεια της, να τα μπουρδουκλώσει, δεν πείθει κανένα. Μάλλον, ούτε και την ίδια...


Δεν υπάρχουν σχόλια: