25.10.12

Καπελέρης: Δεν μου έδωσε εντολή για ενδελεχή έλεγχο...

www.crime.gr
Της Έρρικας Βαλλιάνου
Τα 'χει πάρει (και) ο Γιάννης Καπελέρης, πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, με όσα είπε χθες στη Βουλή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Σκέφτεται μάλιστα να παραδώσει...
συμπληρωματικό υπόμνημα στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη μετά από αυτά που άκουσε χθες στη Βουλή και διαμηνύει προς πάσαν κατεύθυνση: «Δεν παρέλαβα ποτέ το CD. Τέλη του 2010 ή αρχές του '11 ο Παπακωνσταντίνου μου παρέδωσε έγγραφο με δέκα ονόματα και με προφορική εντολή θα έπρεπε να διασταυρώσω τα στοιχεία. Από την ανεπίσημη έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι από τα εισοδήματα που δήλωναν εδώ δεν δικαιολογούνταν οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό».

Σύμφωνα με πληροφορίες στις χθεσινές του έγγραφες εξηγήσεις στους οικονομικούς εισαγγελείς μεταξύ άλλων ο Κ. Καπελέρης υποστηρίζει ότι κανένας πολιτικός δεν ήταν ανάμεσα στα δέκα ονόματα, ενώ δεν αναφερόταν ούτε τράπεζα που είχε γίνει η κατάθεση ούτε αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών.

Ο Παπακωνσταντίνου δεν του έδωσε εντολή για περαιτέρω έλεγχο. Αλλά ούτε κάποιος άλλος από το υπουργείο Οικονομικών του έδωσε επίσημη εντολή για έλεγχο για αυτά τα δέκα ονόματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: