13.10.12

Η "ξέρα" του Μουσουρούλη...

Η ιστορία που άνοιξε, εν τη αφέλειά του, ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης με την εκκένωση των μικρών νησιών με λιγότερους από 150 κατοίκους, απειλεί να γίνει ξέρα για το κυβερνητικό σκάφος.

Η υπόθεση δεν θα... ξεχασθεί, παρά τις διαψεύσεις Αθήνας και Βρυξελλών και αναμένεται να είναι από τις βασικές «κορώνες» που θα ακουσθούν στη Βουλή κατά την μάχη για την ψήφιση των μέτρων. Απόδειξη προς τούτο αποτελεί η… περιπέτεια του Ευριπίδη Στυλιανίδη χθες, όταν ο υπουργός Εσωτερικών αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να διαψεύσει κάτι που έγραφαν με στοιχεία όλες οι εφημερίδες, αλλά αντιθέτως να το απαξιώσει ως… ανοησία ενός υπαλλήλου. Ο Πάνος Καμμένος το «τσίμπησε» και δήλωσε πώς πιστεύει το Στυλιανίδη αλλά ζητά παραίτηση του «ψευδόμενου» Στουρνάρα, ο οποίος είχε διαψεύσει προχθές το περιστατικό.

Με αυτά και με αυτά, και αφού στο Μαξίμου δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους τόσο για τον Μουσουρούλη (αυτός άνοιξε το ζήτημα, μην ξεχνάμε) όσο και για τη «χαλαρή» στάση Στυλιανίδη, ο υπουργός Εσωτερικών διόρθωσε δηλώνοντας ότι ουδεμία τέτοια πρόταση υπήρξε από την τρόικα. Εστω κι αν χρειάσθηκε με αυτό τον τρόπο να διαψεύσει και τον εαυτό του….

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: