3.10.12

Μηχανοκίνητες πορείες αυτή την ώρα, στο κέντρο από την ΠΟΕ-ΟΤΑ...

Μηχανοκίνητες πορείες σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών πραγματοποιούνται αυτή την ώρα από την  ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στην περιφέρεια Αττικής, η πορεία ξεκίνησε από την ... πλατεία Καραϊσκάκη.

Οι διαδηλωτές θα περάσουν από τους εξής δρόμους: Πειραιώς - Σταδίου - Πλ. Συντάγματος - Πανεπιστημίου - Χαρ. Τρικούπη - Ιπποκράτους - Αγ. Κωνσταντίνου στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και θα καταλήξουν πάλι στα γραφεία τους στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στην υπόλοιπη Αττική ως τόποι προσυγκέντρωσης προτείνονται η Νίκαια στον Πειραιά, το Αιγάλεω στη Δυτική Αττική, η Νέα Ιωνία στα βόρεια προάστια, η Αγ. Παρασκευή στα ανατολικά προάστια, ο Αγ. Δημήτριος στη Νοτιοανατολική Αθήνα.

Όπως επισημαίνεται, «αντικείμενο της αγωνιστικής παρέμβασης είναι να πάψει η ΚΕΔΕ να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Παράλληλα τονίζεται ότι στόχος των μηχανοκίνητων πορειών είναι να προετοιμασθεί ο κλάδος ώστε την ημέρα εξαγγελίας των μέτρων οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν σε κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των δήμων, σε καταλήψεις των δημαρχείων και των δημοτικών κτιρίων της χώρας. Συγχρόνως διοργανώνονται καταλήψεις σε όλους τους ΧΥΤΑ της χώρας.

Επίσης, στη μηχανοκίνητη πορεία θα συμμετάσχουν και νοσοκομειακοί γιατροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: