21.10.12

Κινητοποιήσεις κατοίκων της Φλώρινας...

... για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης...
Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν στις 30 και 31 Οκτωβρίου οι κάτοικοι και οι φορείς της Φλώρινας, ζητώντας τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης σε μία περιοχή που κάθε χρόνο αντιμετωπίζει βαρύ και ... μεγάλο σε διάρκεια χειμώνα.

Όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο της Φλώρινας, στις 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ θα ακολουθήσει κλείσιμο του τελωνείου και αποκλεισμός ενεργειακών μονάδων της ΔΕΗ.

Την επομένη ημέρα, 31 Οκτωβρίου, κάτοικοι και φορείς της ακριτικής πόλης θα μεταβούν με λεωφορεία στην Αθήνα, καθώς προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

«Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης έχει φέρει σε τραγική κατάσταση τον τοπικό πληθυσμό, τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε το πετρέλαιο και είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε δυναμικά γιατί αλλιώς δεν θα βγάλουμε τον χειμώνα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΕΒΕ), Σάββας Σαπαλίδης.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: