2.10.12

Βόζεμπεργκ: Δεν υπάρχει λίστα...

Μου το 'πε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος...
Η δικηγόρος, πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, δήλωσε στο Ντερμπεντέρη πως δεν υπάρχει λίστα. Όπως... είπε, την πληροφορία, της την έδωσε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Κατά την κυρία Βόζεμπεργκ, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Ν. Κωνσταντόπουλος πήρε την απάντηση αυτή από το ίδιο το ΣΔΟΕ που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κατέχει τη λίστα με τα ονοματα των 36 ελεγχομένων, για παράνομο πλουτισμό, πολιτικών.
"Άλλες λίστες υπάρχουν. Όπως η λίστα των 1.700 που έβγαλαν χρηματα στο εξωτερικό . Και η "λίστα Λαγκαρντ" ", συμπλήρωσε.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, προσπάθησε να ξεχωρίσει τον Κωνσταντόπουλο από τους υπόλοιπους. "Δεν υπάρχει το όνομα του κυρίου Κωνσταντοπουλου στη λίστα", είπε, για να αντιδράσει αμέσως η Βόζεμπερκ λέγοντας "οχι! Εμενα ο κύριος Κωνσταντόπουλος δεν μου είπε μόνο, οτι δεν υπαρχει το ονομα του, αλλά, οτι σύμφωνα με την απαντηση του ΣΔΟΕ, δεν υπαρχει λίστα".
Στην ατέλειωτη "λιστολογία" που ακολούθησε, το μόνο συμπέρασμα που προέκυψε είναι ότι για όλα φταίνε εκείνοι που δημοσιεύουν τις λίστες. Υπαρκτές και ανύπαρκτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: