2.10.12

Ανάληψη ευθύνης για το ΑΤ Ακρόπολης...


crime.gr
Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΑΤ Ακρόπολης έγινε με προκύρηξη που αναρτήθηκε στο Indymedia Athens.

Στην προκύρηξη, στην οποία δεν υπάρχει υπογραφή κάποιας οργάνωσης ή ομάδας, αναφέρεται:...
«To βράδυ του Σαββάτου στις 29/9, επιτεθήκαμε στο Α.Τ. Ακροπόλεως με μπιτόνια βενζίνης και βόμβες μολότωφ και πυρπολήσαμε την είσοδό του καθώς και αυτοκίνητα και μηχανές, υπηρεσιακά, προσωπικά των μπάτσων και κατασχεμένα, που βρίσκονταν παρκαρισμένα στο δρόμο μπροστά από το Α.Τ.

Hταν μια δυναμική αντανακλαστική κίνηση ως απάντηση στο όργιο αστυνομικής καταστολής χουντικού τύπου που βιώσαμε όλοι την ημέρα της γενικής απεργίας στις 26/9, με τις εκατοντάδες προσαγωγές, τις συλλήψεις, τη δημόσια διαπόμπευση συλληφθέντων, τα χημικά και το ξύλο σε προσυγκεντρώσεις σε γειτονιές της Αθήνας και στην κεντρική πορεία. Τα καθάρματα της ΕΛ.ΑΣ., από την ηγεσία μέχρι τον τελευταίο μπατσάκο που βαράει σκοπιά σε κάποιο Α.Τ., ας γνωρίζουν ότι τίποτα δεν μένει αναπάντητο. Οι κατασταλτικές και εκδικητικές μεθόδοι τους απέναντι σε όσους υψώνουν το ανάστημα κόντρα στη βαρβαρότητα των ημερών μας, όχι μόνο δε μας τρομάζουν αλλά οπλίζουν τα μυαλά και τα χέρια μας. Ο πόλεμος μαίνεται και η καλύτερη άμυνα ήταν πάντα η επίθεση και ο αιφνιδιασμός. Ας είναι λοιπόν έτοιμοι οι θεματοφύλακες της τάξης και οι εντολείς τους να πληρώνουν το τίμημα, σε εξοπλισμό και σε γόητρο.

ΥΓ. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τα τσογλάνια των Δέλτα και Δίας που, εκτός τόσων άλλων, επιτέθηκαν χθες το βράδυ στην αντιφασιστική μοτο-πορεία και χτύπησαν και συνέλαβαν συντρόφους. Έχουμε ακόμα πολλά σχέδια να καταστρώσουμε και τα καλύτερα τα φυλάμε για αυτούς... Την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες.

ΥΓ2. Εμπρηστικούς χαιρετισμούς και υψωμένες γροθιές σε όλους τους συντρόφους που δικάζονται για υποθέσεις της ε.ο. ΣΠΦ στις 8/10.

Τιμή για πάντα στον σύντροφο Λάμπρο Φούντα που ήταν, είναι και θα είναι για πάντα δίπλα μας σε κάθε στιγμή της επίθεσης...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: