28.10.12

Ο "επαναστάτης Ποπολάρος" παρουσιαστής, ο δημοσιογράφος κολλητός του Τόμσεν και το βαποράκι...


kourdistoportocali.com

Λυσσαλέα επίθεση κατά της τρόικας εξαπολύει σε καθημερινή βάση το τελευταίο διάστημα Μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός που θεωρείται πυλώνας του συστήματος.

Ειδικά ένας από τους...

σχολιαστές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ‘’στολίζει’’ τους τροικανούς με χαρακτηρισμούς τους οποίους αποφεύγει ακόμη και ο …. αγωνιστής Πάνος Λαφαζάνης.

Ανίδεους τους ανεβάζει άσχετους τους κατεβάζει .

Τελευταία ο γνωστός σχολιαστής ανακάλυψε ότι το κλιμάκιο της τρόικα πρακτορεύει και εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα και γι΄ αυτό προτείνει την… απέλαση τους πριν καταστρέψουν την οικονομία της χώρας και οδηγήσουν την κοινωνία σε διχασμό .

Αιτία του πολέμου που εξαπολύει κατά της τρόικα σε καθημερινή πλέον βάση το συγκεκριμένο κανάλι είναι οι σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι εκπρόσωποι των δανειστών μας με αντίπαλο εκδοτικό συγκρότημα .

Για να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει σας πληροφορούμε ότι ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ συνδέεται φιλικά με μεγάλο- στέλεχος εκδοτικού συγκροτήματος που είναι και διευθυντής σε καθημερινή εφημερίδα από την εποχή που βρίσκονταν και η δύο στην Αμερική.

Γι’αυτό έχει γίνει προνομιακός συνομιλητής του, πληροφορείται τα πάντα από πρώτο χέρι ενώ παράλληλα τον συμβουλεύει για ζητήματα που αφορούν την ελληνική πραγματικότητα .

Αντίθετα οι εκπρόσωποι των Ευρωπαίων δανειστών έχουν αναπτύξει προνομιακή σχέση με άλλο στέλεχος του ιδίου πάντα συγκροτήματος που είναι γνωστός και ως "βαποράκι των τροικανών".
Και των εγχώριων Τραπεζιτών, εδώ και χρόνια...

Μάλιστα ο εν λόγω κύριος βρέθηκε πρόσφατα στην Γερμανία για να παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων που έχουν σχέση με την παρουσία και την δραστηριότητα της τρόικα στην Ελλάδα .

Αυτή είναι -μεταξύ άλλων- και η αιτία που "τα πήρε στο κρανίο" ο σχολιαστής του Μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος καθημερινά περνάει τους τροικανούς γενιές δεκατέσσερις....


www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: