29.10.12

Τη στάση του ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα καθορίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος...


Αγωνία προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η νέα εμπλοκή στα εργασιακά αλλά και στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε χθες το απόγευμα τον..
. κ. Βενιζέλο για τις αντιρρήσεις που προβάλλει η τρόικα στην αποδοχή των αιτημάτων των δύο κομμάτων, εξηγώντας μάλιστα ότι ο χρόνος για να κλείσει το πακέτο είναι απίστευτα ασφυκτικός.

Ο κ. Βενιζέλος που επέστρεψε εκτάκτως από την Ουάσιγκτον λόγω των καιρικών συνθηκών, συγκαλεί σήμερα, σύμφωνα με τα «Νέα», το μεσημέρι σύσκεψη με στόχο να καθοριστεί η περαιτέρω στάση του κόμματος με βάση και την άρνηση της ΔΗΜΑΡ να συναινέσει στην ψήφιση των προωθούμενων ρυθμίσεων.

Η σύσκεψη αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς αρκετοί βουλευτές διατυπώνουν δημοσίως αντιρρήσεις τόσο για τα εργασιακά όσο και για τα δημοσιονομικά μέτρα, ενώ ορισμένοι από αυτούς απειλούν να καταψηφίσουν στην αυριανή ψηφοφορία για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων εάν δεν συμπεριληφθεί τελικώς στην τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών η προσθήκη που προβλέπει κύρωση κάθε μιας ξεχωριστά από τη Βουλή.

Είναι ενδεικτικό ότι ένας από τους βουλευτές που αντιδρούν, ο Μάρκος Μπόλαρης, σημείωσε πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα εγκρίνουν διαδικασίες που παραπέμπουν «σε ξεπούλημα των ασημικών του κράτους».

Η στάση ορισμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη συγκεκριμένη ψηφοφορία θεωρείται βαρόμετρο για τη θέση που θα πάρουν στην ψηφοφορία για τα μέτρα...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: