22.10.12

Ο Καμμένος ονειρεύεται εκτροπή...


Από τον Μιχαλολιάκο το περιμέναμε από τον Καμμένο μας προέκυψε. Όταν πριν από λίγο καιρό γράφαμε ότι η Χρυσή Αυγή αναζητά τρόπους να προβληθεί και να δημιουργήσει πολιτική αναταραχή λέγαμε ότι είτε θα δημιουργήσει σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή είτε θα...
ζητήσει τις παραιτήσεις των βουλευτών της ώστε να πάμε σε εκλογές στις περιφέρειες που εκπροσωπούνται από τους Χρυσαυγίτες.

Φυσικά λέγαμε ότι πρόκειται για θεσμική εκτροπή κάτι τέτοιο γι’ αυτό το σκέφτεται ακόμη και ο Μιχαλολιάκος αν πρέπει να το κάνει.

Κι όμως, αυτός που επίσημα το πρότεινε προκαλώντας αίσθηση ήταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξή του στον Αγγελιοφόρο προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθούν ομαδικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων έτσι ώστε να προκληθούν εκλογές και να μπλοκαριστούν τα μέτρα.

«Εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Με τους 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές», συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μπράβο στο νεόκοπο αρχηγό ενός δημοκρατικού κόμματος, όπως θέλει να πιστεύει ότι είναι. Θα οδηγήσει τη χώρα στην ακυβερνησία και την καταστροφή προκειμένου αυτός να το παίξει αντιμνημονιακός εκ του ασφαλούς.

Μα πριν από τρεις μήνες δεν είχαμε εκλογές; Θα τολμήσει να το κάνει αυτό πιστεύοντας έτσι ότι ο κόσμος θα τον επιβραβεύσει; Μπράβο. Ωραία συμπεριφορά από τους νεόκοπους σωτήρες της πατρίδας. Τι θα έλεγε ο Βενιζέλος (ο καλός όχι ο σημερινός) και τι ο Καραμανλής (ο παλιός εννοείται); Πάνω από τη δημοκρατία θα έβαζαν τα προσωπικά πολιτικά τους παιχνίδια; Σε καμιά περίπτωση...
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: