6.10.12

Στη δημοσιότητα η διακήρυξη της "Δυναμικής Ελλάδας" ...



Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το πρωί  η διακήρυξη της κίνησης πολιτών "Δυναμική Ελλάδα". Ο εμπνευστής της προσπάθειας Ηλίας Μόσιαλος με ανάρτηση του στο facebook, το ανακοίνωσε λέγοντας:...  
"Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα η διακήρυξη της κίνησης πολιτών «Δυναμική Ελλάδα» μαζί με 500 αντιπροσωπευτικές υπογραφές πολιτών. Η παρουσίαση του συνόλου των υπογραφών, μαζί με όσες συγκεντρωθούν από εδώ και πέρα, θα γίνει σε συνέντευξη τύπου το Νοέμβριο.

Η διακήρυξη αναρτήθηκε στη νέα ιστοσελίδα της κίνησης . Όσοι και όσες συμφωνείτε με τη διακήρυξη μπορείτε να την υπογράψετε ηλεκτρονικά! Η συγκέντρωση υπογραφών δεν αφορά σε κινήσεις κο...ρυφής, αλλά σε ενεργούς πολίτες από όλη τη χώρα και από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους. Όσοι και όσες υπογράφουν την διακήρυξη εκφράζουν μια γενική πολιτική συμφωνία. Οι περισσότεροι και οι περισσότερες είναι ανεξάρτητοι, ενώ, όσοι και όσες συμμετέχουν σε κόμματα ή άλλες ενώσεις πολιτών διατηρούν τις ιδιαίτερες θέσεις και απόψεις τους.


Ήδη έχει συγκροτηθεί μια προσωρινή Επιτροπή Πρωτοβουλίας. Όταν ολοκληρωθεί η συγκέντρωση υπογραφών θα εκλεγεί Συντονιστική Επιτροπή μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μεταξύ όσων υπογράφουν την διακήρυξη. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η «Δυναμική Ελλάδα» θα προχωρήσει σε έναν κύκλο ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης για την επεξεργασία πρακτικών θέσεων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών (φάρμακο, σχολείο, μετανάστες, φορολογικό, αγροτικό, πολιτικό σύστημα, αστυνομία και ασφάλεια). Την άνοιξη 2013 θα πραγματοποιηθεί και η προγραμματική συνδιάσκεψη της «Δυναμικής Ελλάδας».


Τα εγχείρημα της «Δυναμικής Ελλάδας» χρειάζεται τον πλούτο όλων των ενεργών πολιτών. Σας καλούμε να υπογράψετε τη διακήρυξη, και να συμμετάσχετε ενεργά στη διαμόρφωση των θέσεων της «Δυναμικής Ελλάδας». "

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: