27.10.12

Μετά τις κλοπές καλωδίων σειρά έχουν τα καλαθάκια...

ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Δέκα ανοξείδωτα καλαθάκια για απορρίμματα που είχε τοποθετήσει η υπηρεσία Καθαριότητας σε κοινόχρηστους χώρους έκλεψαν άγνωστοι τις τελευταίες δέκα μέρες. Συνολικά έχουν αφαιρεθεί δεκάδες και από πάρκα και πλατείες, ευθύνης της υπηρεσίας Πρασίνου, προκαλώντας οικονομική ζημιά στο δήμο και...
υποβαθμίζοντας τις υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χαρ. Τσαμπάζης, οι κλοπές εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα. Άγνωστοι αφαιρούν τα ανοξείδωτα καλάθια από τη σιδερένια βάση τους κυρίως από στάσεις λεωφορείων, κι άλλα σημεία εμφανή. Τα περισσότερα πάντως έχουν εξαφανιστεί από τη οδό Γ. Δήμου από Ζάχου μέχρι και τον παραποτάμιο της Φιλιππίδη.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο τα αφαιρούν κι αν αυτά πάνε για λιώσιμο ή τα χρησιμοποιούν αυτούσια. Το θέμα είναι ότι στοιχίζουν ακριβά και είναι δύσκολο ν’ αντικατασταθούν» δήλωσε. Η υπηρεσία Καθαριότητας πάντως έχει ενημερώσει τις Τεχνικές Υπηρεσίες οι οποίες ετοιμάζουν την προκήρυξη διαγωνισμού την ερχόμενη εβδομάδα για την προμήθεια περίπου 100 ανοξείδωτων καλαθιών με το λογότυπο του δήμου, έναντι 150 ευρώ το κομμάτι.

Με τον ίδιο διαγωνισμό ο δήμος θα προμηθευτεί 200 παγκάκια, κάποια από αυτά έτοιμα κατασκευασμένα ενώ θα γίνει προμήθεια ξύλινων ταβλών για την αντικατάσταση φθαρμένων.

Ταχυδρόμος,

Δεν υπάρχουν σχόλια: