16.10.12

Αγάπη μου, να σου εξηγήσω…

Και μετά το “κράξιμο” για το “κομμένο” φιλί μεταξύ αρρένων στον “Πύργο του Ντάουντον”, η Κρατική Τηλεόραση, μέσω του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης, Κώστα Σπυρόπουλου, επιχειρεί να εξηγήσει και βάζει “μπροστά” το ζήτημα του… ακατάλληλου της ώρας, ενώ..
. υπόσχεται ότι στη βραδινή προβολή – που θα κοιμούνται και τα παιδιά, ε, πως… – η επίμαχη πετσοκομμένη σκηνή θα “παίξει” κανονικά.

“Η ερωτική σχέση ανάμεσα στους δύο άνδρες, όπως προκύπτει από τη δραματουργική εξέλιξη,δεν λογοκρίθηκε. Το φιλί δεν μεταδόθηκε λόγω της ώρας προβολής και της αντίστοιχης σήμανσης των προγραμμάτων.

Στη νυχτερινή επανάληψη η σκηνή θα μεταδοθεί κανονικά, με την αντίστοιχη σήμανση καταλληλότητας των προγραμμάτων.

Όλα τα επόμενα επεισόδια του πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύκλου, θα μεταδοθούν κανονικά Δευτέρα και Παρασκευή στις 22.05″.

Αυτά από τον κ. Σπυρόπουλο και τους λοιπούς επαΐοντες της ΕΡΤ που μάλλον φοβήθηκαν ντράβαλα παρόμοια με αυτά που είχαν ξεσηκωθεί μετά το… Παπακαλιάτειο φιλί. Ωστόσο, ακριβώς επειδή έχουν διαφημιστεί τόσο πολύ οι νέες ποιοτικές, αναμφίβολα, σειρές της ΝΕΤ, δεν θα έπρεπε οι αρμόδιοι να γνωρίζουν το περιεχόμενο τους – έστω κι αν επρόκειτο για ένα επεισόδιο ή για μισή σκηνή που λέει ο λόγος – ώστε να κινηθούν αναλόγως; Διότι είναι σίγουρο ότι τις αντιδράσεις τις υπολόγιζαν, όμως για το περιεχόμενο ενδέχεται να ενημερώθηκαν στο “και πέντε”…
http://www.mediablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: