24.10.12

«Τελικός το ματς με τη Μονπελιέ»...



«Τελικό» χαρακτήρισε ο Ραφίκ Τζιμπούρ το ματς με τη Μονπελιέ για τον Ολυμπιακό, στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο αυριανό (24/10) ματς.

«Είναι ένας τελικός για μας. Θέλουμε το... καλό αποτέλεσμα για να έχει ουσία η συνέχειά μας στην Ευρώπη. Η Μονπελιέ μπορεί να έχει προβλήματα και εμείς εκεί θα εστιάσουμε την προσοχή μας, αλλά είναι διαφορετικό το Champions League και το γαλλικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο Τζιμπούρ και συνέχισε:

Για το ότι προσωπικά είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρει: «Πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί για την ομάδα και όχι να σκοράρω εγώ. Αν βάλω γκολ θα είναι καλύτερο, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα».

Για το αν ο Ολυμπιακός νιώθει πίεση: «Η ομάδα είναι χαλαρή, δεν υπάρχει πίεση για τον αγώνα. Το να παίζεις στο Champions League σου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Αν πάρουμε βαθμό ή βαθμούς θα είναι καλό για μας».

Για τις αλλαγές στο φετινό Ολυμπιακό: «Υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ, υπάρχει αλλαγή προπονητή, ήδη υπάρχουν πινελιές από τον κ. Ζαρντίμ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και διεκδικεί το καλύτερο».

Για το ότι προσωπικά οι προηγούμενες δύο επισκέψεις του στη Γαλλία, με τον Πανιώνιο (απέναντι στη Σοσό) και τον Ολυμπιακό (με την Μαρσέιγ), είναι πετυχημένες και αν περιμένει κάτι ανάλογο: «Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι το καλό θα τριτώσει και θα είναι ωραίο αν θα γίνει αυτό αύριο».

Για τη δική του εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα: «Δεν είμαι ο μόνος που το γνωρίζω καλά, πολλοί παίκτες στο ρόστερ μας το γνωρίζουν. Όμως άλλο είναι το Σαμπιονά και άλλο το Champions League. Εμάς μας ενδιαφέρει να πάρουμε αποτέλεσμα».
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: