16.10.12

Πάρτι με υπερωρίες στην ΕΡΑ...

Εν μέσω κρίσης, εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και εκτίναξης της ανεργίας στα ύψη, ορισμένοι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους πάντες και να κάνουν πάρτι προς όφελος της τσέπης τους, εις βάρος του Δημοσίου.
Η ... καταγγελία που μας ήλθε κάνει λόγο για μηνιάτικα με τριχίλιαρα (3.000 ευρώ) και αφορά, τέσσερα ή πέντε πρόσωπα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ! Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι που έχουν και τίτλο, λέγεται ότι έχουν «φλομώσει» στην υπερωρία το Λογιστήριο, ενώ δουλεύουν 3 με 6 ώρες χρεώνοντας 15! Αποτέλεσμα; Να αποκομίζουν τεράστια ποσά για την εποχή.

Το καταπληκτικό όμως είναι πως τη «ζαβολιά» τους την ανακάλυψαν συνάδελφοί τους και την ξεσκέπασαν! Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει αν το θέμα έφθασε στο νέο προϊστάμενο Αντώνη Μήτσου ή στο νέο συντονιστή και κουμπάρο του Γιώργου Μουρούτη, Μενέλαο Σεβαστιάδη. Ίσως μια ΕΔΕ ξεκαθάριζε το σοβαρό αυτό ζήτημα… Κανείς όμως εκ των υπευθύνων μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει κινηθεί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ενώ το θέμα έχει χωρίσει τους δημοσιογράφους της ΕΡΑ σε δυο στρατόπεδα, δηλαδή σε αυτούς που τρώνε καλά και στους άλλους που παρακαλάνε να τσιμπήσουν κανένα Κυριακάτικο!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: