3.10.12

Συνεχίζεται το θρίλερ...


Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη ανάμεσα στον Γιάννη Στουρνάρα και την αντιπροσωπεία της Τρόικας. Στόχος της συνάντησης ήταν να βρεθεί κοινή γραμμή ώστε να συμφωνηθεί το νέο πακέτο μέτρων για την μείωση των δαπανών κατά 13,5 δις ευρώ.
Κοινό μυστικό αποτελεί το...
ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα στον Γιάννη Στουρνάρα και τον Πολ Τόμσεν

Εκεί μετέβη και ο Μπομπ Τράα, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα. «Συνεχίζουμε, θα είναι μακρά διαδικασία», δηλωσε σιβυλλικά ο κ. Τράα φεύγοντας από το υπουργείο Οικονομικών.



Στο μεταξύ σε δηλώσεις του στη Bild ο Γιάννης Στουρνάρας διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει κακές σχέσεις με τα μέλη της Τρόικας

«Δεν υπάρχει καμία διαμάχη με την Τρόικα.Είμαστε σε καλό δρόμο. Περιμένουμε την έκθεση της Τρόικας μέσα Οκτωβρίου. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα πάρει φρέσκο χρήμα από το τελευταίο πακέτο μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.



Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα χρήματα, χρειαζόμαστε μόνο περισσότερο χρόνο. Αυτό ακριβώς θα εξηγήσω στους συναδέλφους μου, υπουργούς Οικονομικών», τόνισε και πρόσθεσε ότι «πρέπει να κάνουμε κάτι επιτέλους ενάντια στην ύφεση. Η κατάσταση αυτή δε μπορεί να συνεχιστεί αιωνίως με αυτόν τον τρόπο»...

http://www.tokarfi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: