28.10.12

Χωρίς Τζεμπούρ...

Έστω και οι λιγοστές πιθανότητες που υπήρχαν σήμερα εξανεμίστηκαν. Ο Τζεμπούρ έκανε –και πάλι θεραπεία- και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για το... παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη το οποίο και ρίχνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι ο Μήτρογλου αναμένεται να πάρει τη θέση του αλγερινού στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας, κάτι που ουσιαστικά αναμενόταν ακόμη και ο Τζεμπούρ να ταξίδευε για το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς δεν είχε προπονηθεί από την αναμέτρηση με την Μονπελιέ μέχρι και σήμερα.

Εκτός του Τζεμπούρ ο Ζαρντίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους άλλους τραυματίες, δηλαδή, τους Ιμπαγάσα και Φουστέρ όπως τον Φετφατζίδη και –φυσικά- τον Ντιόγκο ο οποίος από σήμερα είναι σε… καραντίνα

Αντ’ αυτών ο Πορτογάλος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους υπόλοιπούς παίκτες που θα μπορούσε, δηλαδή, τους Γκρέκο, Πάντελιτς, Βλαχοδήμο και Τάττο, Φέισα.

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρς, Ντιακιτέ.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: