16.10.12

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Ρουπακιώτης...



Ομαλή και χωρίς επιπλοκές είναι η μετεγχειρητική πορεία του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος εντός της ημέρας θα μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν, σύμφωνα με... νεότερο ιατρικό δελτίο των θεραπόντων ιατρών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρουπακιώτης είχε μεταφερθεί χθες το πρωί στο Αιγινήτειο νοσοκομείο μετά από επιμονή ημικρανία. Μετά τις πρώτες εξετάσεις κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του το μεσημέρι στο Αττικό νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε επιτυχώς, για να αντιμετωπιστεί περιορισμένης έκτασης αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης βγήκε από το χειρουργείο νωρίς το βράδυ και μεταφέρθηκε προληπτικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για παρακολούθηση.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του υπουργού, ο οποίος έχει τις αισθήσεις του και είναι ευδιάθετος. Σήμερα, αναμένεται να τον εξετάσουν, προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του και να αποφανθούν για το χρονικό διάστημα της παραμονής του στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: