27.10.12

Π. Καμμένος: Θέλουν το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα, χωρίς τους Έλληνες...


«Στόχος εκείνων που θέλουν να ελέγξουν την πατρίδα μας, είναι να σταματήσει να υπάρχει πρωτογενής παραγωγή» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από τον Βόλο, όπου βρίσκεται για δεύτερη μέρα, στο...
πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στη Μαγνήσια, μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος , Τέρενς Κουίκ, φιλοξενούμενοι από τη βουλευτή Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Πάνος Καμμένος και Τέρενς Κουίκ, αφού το απόγευμα της Παρασκευής παρέστησαν στα εγκαίνια του γραφείου του κινήματος στον Βόλο, το πρωί του Σαββάτου είχαν συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες, επισκέφτηκαν την ψαραγορά, το λιμάνι, συνομίλησαν με τους λιμενεργάτες και ακολούθως κατέληξαν στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, όπου τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος.

Από τις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ ο Πάνος Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος εκείνων που θέλουν να ελέγξουν την πατρίδα μας είναι να σταματήσει να υπάρχει πρωτογενής παραγωγή. Ο στόχος είναι η Ελλάδα να μην παράγει τίποτα. Θέλουν το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα, χωρίς τους πολίτες που λέγονται Έλληνες. Θέλουν να μην μπορούμε να ανασάνουμε. Θέλουν να φτωχοποιήσουν τον ελληνικό λαό».
 από το e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: